Merita sau nu merita sa iti iei husa pentru telefon?

0
77

Cu totii avem un telefon in buzunar. Unii avem un telefon mai bun si mai scump, altii unul mai de buget, insa ceea ce este cat se poate de clar este ca niciunul dintre noi nu isi doreste ca acest aparat atat de util sa se zgarie sau sa sufere accidente.

Protectia este motivul pentru care atat in mall-uri, cat si online, comerciantiii iti propun sa cumperi o husa telefon Samsung, o husa iPhone sau sute de alte tipuri de huse, pentru modele mai mult sau mamai putin cunoscute.

Este husa de telefon intr-adevar eficienta?

Cat de eficienta este husa, insa? Care sunt avantajele pe care le ofera? Care sunt dezavantajele pe care le ofera, daca exista?

Dim fericire exista o multime de modele de huse de telefon, care mai de care mai interesante. Ai de ales intre huse de plstic, huse din fibra de carbon, huse din piele, huse din silicon si chiar huse deosebite din materiale textile, lemn sau metal. Avantajele pe care le ofera aproape orice husa sunt cat se poate de evidente:

  • Protejeaza impotriva micilor zgarieturi aparute atunci cand telefonul este tinut in buzunar;
  • Pot oferi o estetica deosebita si flexibilitate in ceea ce priveste designul. Cu ajutorul unei huse poti schimba frecvent modul in care arata telefonul tau;
  • Protejeaza impotriva socurilor puternice. De multe ori, husele ofera o protectie serioasa impotriva cazaturilor, evitand spargerea display-ului..

Protectia telefonul prin intermediul unei huse este o solutiee ieftina si foarte eficienta. Nu este lipsita de deezaantaje, insa.

Care sunt dezavantajele husei?

Pe langa faptul ca  reprezinta un cost in plus, husa poate sa nu fie tocmai atractiva pentru multi proprietari de telefoane. Unul dintre dezavantajele majore este faptul ca acopera designul telefonului. In cazul in care ai un telefon cu design deosebit, husa s-ar putea sa nu fie o solutie tocmai optima. Pe lista cu dezavantaje se numara si faptul ca telefonul se poate incalzi mai tare ( in cazul huselor de proasta calitate ) si tot in cazul huselor de o calitate indoielnica, accesul la butoane si sloturi poate fi blocat.

Daca iti doresti sa eviti toate aceste dezavantaje, ceea ce ai de facut este sa cauti o husa potrivita pentru telefonul tau si sa te asiguri ca aceasta este produsa de un producator de renume.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here