VIDEO. Petrecere fără mască, de ziua lui Ludovic Orban, la Parlament 

0
131

Mai multe persoane au fost filmate de jurnaliști petrecând într-una din sălile Parlamentului, cu ocazia zilei de naștere a liderului PNL, Ludovic Orban.

Ce spune legea

Legea spune că nunțile, botezurile, petrecerile private ar trebui să fie permise abia din 1 iunie cu participarea a 50 de persoane în interior și 70 în spații deschise.

Un eveniment privat, precum cel din Parlament, este interzis în baza hotărârii de guvern care prelungește starea de alertă. Potrivit jurnaliștilor prezenți la Parlament, masa festivă a avut loc în Salonul Spaniol al Camerei Deputaților cu participarea a 30-40 de persoane.

Cîțu a spus că nu a fost prezent la masa festivă. „De la 1 iunie (nr. se pot face astfel de adunări). Se pot face și acum, dar cu mască. Nu pot să comentez ce nu am văzut”, le-a spus premierul jurnaliștilor.

„Nu este o petrecere și eu am trecut pe acolo. Era normal să trec să îl felicit pe Ludovic de ziua lui. Din păcate nu am putut să îl felicit, pentru că este în ședința de coaliție. Nu este Ludovic acolo, este în ședința de coaliție, el chiar este un tip care muncește. Ne-a servit și el cu un fursec, cu un suc, ce voiați să facem, să mâncăm cu masca?!”, a spus senatorul PNL Virgil Guran la Antena 3, citat de Hotnews.

Liderii PNL au mai luat și anul trecut parte la o astfel de întâlnire, tot într-o instituție publică, de ziua lui Ludovic Orban, care la acea vreme era premier.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here