Jeanu Dorin Dumitru – Primarul care modernizează Costineştiul

0
92

Ştim cu toţii că politica românească are nevoie de un suflu proaspăt, de oameni tineri şi devotaţi comunităţilor din care fac parte. Aruncând o privire peste cum arată ţara am putea spune că astfel de oameni nu există, însă dacă ne uităm mai atent vom vedea că există anumite zone care ies din tipar şi arată complet diferit faţă de restul. Ce au ele diferit faţă de altele? Ei bine, unul dintre răspunsuri ar fi conducători dispuşi să facă sacrificii şi să transforme în bine comunităţile din care fac parte!

Un astfel de exemplu vom regăsi şi în comuna Costineşti. După 20 de ani în care comuna a fost condusă de un singur primar, anul trecut locuitorii din Costineşti au decis că e vremea schimbării şi să-şi pună încrederea într-un primar tânăr pe nume Jeanu Dorin Dumitru. Acesta reprezintă exact modelul de care politica din România are nevoie pentru ca ţara să prospere: este un bărbat tânăr care îşi doreşte să facă din comunitatea sa un model de urmat pentru restul ţării.

Costineştiul este o comună cu foarte mult potenţial datorită zonei în care se află, fiind una dintre cele mai atractive locaţii pe timp de vară pentru tinerii dornici de distracţie. Însă Costineştiul este mult mai mult decât o simplă staţiune de litoral, locuitorii lovindu-se de aceleaşi probleme şi neajunsuri precum cei din alte zone ale ţării. Tocmai de aceea, locuitorii comunei Costineşti au dorit o schimbare şi au văzut în Jeanu Dorin Dumitru omul capabil să producă această schimbare.

Şi din câte se pare după prima jumătate de an de mandat, Jeanu Dorin Dumitru este pus pe fapte mari, reuşind deja să pună Costineştiul pe o cale bună. Unul dintre punctele cele mai importante pentru dezolvarea Costineştiului este atragerea de fonduri europene, iar Jeanu Dorin Dumitru a făcut un pas important spre acest obiectiv: „Am dispus cadastrarea întregii localităţi, pentru că şi din acest punct de vedere lucrurile au fost lăsate la voia întâmplării. Când am preluat Primăria, am descoperit că nu ştim situația terenurilor din localitate. Problemă care, din nou, ne bloca posibilitatea accesărilor fondurilor europene. Suntem aproape gata cu acest proces, în zilele următoare vom avea o situaţie exactă a cadastrului Costineștiului.

Şi pentru că i s-a reproşat că nu comunică suficient de mult public, Jeanu Dorin Dumitru a decis să îşi creeze un blog personal prin intermediul căruia să ţină la curent locuitorii comunei Costineşti cu proiectele şi cu activitatea sa din funcţia de primar, dar nu numai. Pe lângă pagina sa de Facebook, primarul comunei Costineşti poate fi găsit şi pe blogul personal jeanudumitru.ro

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here