Vrei sa fii recunoscută în lumea întreagă? Iată cum ajung modelele de videochat să primească premii

0
261

Deși în România industria videochatului este încă TABU, suntem pe primul loc la nivel de câștiguri generate, cu cel mai mare număr de fete care activează pe platformele de videochat.

Videochatul este mult mai mult decât un domeniu tabu. Există diverse gale în cadrul cărora sunt nominalizați și premiați atât oameni din industrie, cât și site-urile de profil sau companiile. În cadrul acestora, modelele sunt în centrul atenției, bucurându-se de statutul de star pe care îl dobândesc.

Cum ajung însă modelele să fie nominalizate la o astfel de gală? Iată câteva secrete din culise

Dedicare
Un model de videochat nu are o muncă ușoară. Fetele lucrează zilnic cu oameni, poartă discuții, ascultă și uneori oferă sfaturi celor care apelează la ele pentru mai mult decât sexualitatea lor. Petrecând atât de multe ore în fața camerei, fetele ajung să își creeze comunități cu care interacționează zilnic și pentru care ajung să fie recunoscute.

Ele au la dispoziție traineri cu care lucrează constant și de la care învață unele dintre cele mai importante trucuri pentru a-și păstra comunitatea. Tocmai comunitățile sunt cele care fac diferența și le propulsează către cele mai importante nominalizări din această industrie.

Pasiune
Nu oricine poate fi un model de videochat. Acest job este unul despre care se vorbește destul de puțin, fiind foarte stigmatizat în rândul oamenilor. Dacă nu există pasiune, este aproape imposibil să fii mulțumită de ceea ce faci și să fii “prezentă”. Te întrebi ce vor zice prietenii, mama, iubitul, te gândești cum te afectează asta în cariera ta sau ce vei spune în fața camerei. Dacă nu-ți place, se va vedea!

Cei care apelează la tine nu vor să vadă o fată nesigură, ci una puternică și asumată, care știe ce face și o face din pură voință, nu pentru beneficiile pe care le primește atunci când închide camera. O astfel de fată poate ajunge să fie nominalizată și chiar să câștige unul dintre premiile destinate exclusiv modelelor.

Dacă ești curioasă să afli mai multe despre cum ajungi să fii model, KendraStudio.ro te ajută cu toate detaliile de care ai nevoie pentru angajări la videochat în București în 10 pași simpli. Poți începe prin a lăsa un mesaj în chat și vei fi preluată de cineva care te va îndruma în pașii următori. Nu trebuie decât să vrei să faci asta.

Mai departe vei primi tot sprijinul de care ai nevoie pentru a-ți desfășura munca într-un mediu plăcut care să-ți aducă și rezultatele dorite.

Pozitivitate
În general un om este mult mai productiv în momentul în care are o stare psihică bună. Cu atât mai mult aici, unde interacțiunea cu oamenii nu se poate realiza fără a fi bine cu tine. Un model zâmbitor, care emană energie este modelul pe care toți bărbații îl vor. Nimeni nu-și dorește un interlocutor supărat cu care nu are ce discuta și nimeni nu va plăti pentru asta.

Sexualitatea nu vine doar din vizual, iar videochatul nu este doar despre această zonă, ci există în spate o latură psihologică destul de dezvoltată pe care, cei care lucrează în industrie, știu să o acceseze foarte bine. Tocmai de asta, studiourile de videochat sunt printre puținele locuri care oferă angajaților consiliere și suport pe tot parcursul colaborării.

În concluzie, cu dedicare și voință poți muta munții din loc și te poți face remarcată în orice domeniu activezi. În acest caz, poți ajunge să defilezi pe covorul roșu!

Sursă foto: ShutterStock.com

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here