Ballroom Ploiești – Stiluri pentru nunta ta de vis

0
215

Dacă planifici o nuntă fastuoasă sau o ceremonie modestă, Ballroom Ploiești va face ca evenimentul principal al vieții tale să fie cu adevărat special. Fie că este vorba de o recepție tradițională în stil thailandez sau de o ceremonie încântătoare la apus pe marginea piscinei, poți fi sigur că totul merge perfect. Cu ani de experiență și servicii remarcabile, Ballroom Ploiești este locul perfect pentru un astfel de eveniment. Contează pe echipa de profesioniști a salonului de evenimente Ballroom-ul Events Garden by Nabucco.

Nunta în stil clasic

O nuntă clasică vorbește despre gustul impecabil, tradiție și lux rafinat. În mod tradițional, albul este culoarea principală pentru o nuntă clasică, dar nuanțele sale pot fi, de asemenea, bej, crem sau alte nuanțe pastelate în diferite culori. Combinațiile de culori luminoase sunt posibile ca adiționale, dar nu dominante. Prezența violetului și portocaliului în paletă va fi adecvată. Lux și eleganță – aceste două principii ar trebui combinate în decorul unei nunți clasice. Detalii: un număr mare de flori, elemente de aur și argint, perle, strasuri, dantele, mătase, lumânări, candelabre, oglinzi, drapaje. Locul ideal pentru o nuntă clasică este salonul de evenimente care poate fi decorat în stil clasic.

Nunta vintage

Principiile de bază ale unei nunți Vintage, înseamnă inspirație din epocile trecute, accent pe detalii, eleganță, rafinament. Alegerea decorului, ținutelor și accesoriilor potrivite sunt cheia unei nunți elegante și neobișnuite. O nuntă în stilul vintage ar trebui să reflecte pe deplin epoca din care te inspiri. De exemplu, dacă vrei o nuntă în stilul secolul al XIX-lea, optează pentru o paletă de culori pastelate, dezactivate. Imaginile ar trebui gândite cu atenție în stilul perioadei pe care dorești să o recreezi. Cel mai adesea se folosește versiunea simplificată – un clasic cu detalii vintage. Un număr mare de elemente de decor vintage creează o atmosferă de epoci trecute. Detaliile unei nunți în stil vintage pot fi: lucruri cu patina timpului, mobilier strălucitor, dantelă, perle, elemente din aur și argint, oglinzi, candelabre, cutii, lumânări. Un loc ideal pentru o nuntă de epocă poate fi unul dintre saloanele Ballroom Ploiești.

Nunta Shabby Chic

Shabby Chic este un stil care combină elemente vintage cu motive florale. Cele mai tradiționale culori pentru acest stil sunt toate nuanțele de roz, turcoaz și albastru. Paleta poate fi pastelată, dar este necesară prezența unei culori strălucitoare. Aspectele de nuntă conțin elemente vintage, detalii și accesorii romantice, sunt posibile detalii cu o imprimare în imaginea miresei. Decorul recreează atmosfera unei vechi grădini înflorite, cu multe lucruri ponosite, îmbătrânite și o abundență de decoruri florale. Detaliile luminoase ale unei nunți shabby chic pot fi mobilierul metalic auriu, plante cu frunze verzi amplasate în arcade pe pereți, obiecte aurite, vase, seturi cu motive florale, fețe de masă din dantelă, șervețele, oglinzi. Un loc ideal pentru o astfel de nuntă este salonul de evenimente Ballroom Ploiești.

 

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here