Ce servicii stomatologice sunt disponibile ?

0
390
dentist sector 6

Medicii stomatologi vor oferi orice tratament clinic necesar pentru a va mentine gura, dintii si gingiile sanatoase si fara dureri. Deciziile cu privire la care tratament este adecvat se vor baza pe o evaluare clinica si o judecata clinica. Medicul dentist sector 6 trebuie sa precizeze clar ce tratamente pot fi furnizate si care pot fi furnizate numai in mod privat si costurile asociate pentru fiecare.

Daca decideti sa alegeti optiuni private alternative, aceasta ar trebui sa fie inclusa in planul dumneavoastra de tratament. Vi se va cere sa semnati planul si vi se va da o copie de pastrat. Rugati medicul dentist sa explice mai detaliat motivul care sta la baza optiunilor de tratament propuse. Trebuie sa va simtiti informat in mod corespunzator inainte de efectuarea oricarui tratament, inclusiv despre riscurile si beneficiile clinice.

Planuri de tratament

Planul dvs. de tratament stabileste tratamentul stomatologic propus si costurile asociate.

Planurile de tratament nu sunt de obicei date pentru banda 1 sau tratamentele dentare urgente, dar puteti solicita unul daca doriti. Informati medicul dentist daca decideti sa nu continuati cu o anumita optiune de tratament. De asemenea, medicul dentist trebuie sa va informeze cu privire la orice modificare a planului de tratament.

Uneori, un tratament propus se poate modifica la o investigatie ulterioara sau ca urmare a modificarilor sanatatii bucale dupa evaluarea initiala. Orice modificare a tratamentului trebuie discutata si convenita cu dumneavoastra.

Reclamatii

Daca nu sunteti multumit de tratamentul sau serviciul pe care l-ati avut, de obicei este mai bine sa spuneti direct practicii ca sunteti nemultumiti si sa le dati sansa de a corecta lucrurile. Este posibil sa fie capabili sa rezolve problema acolo si apoi sa va bucurati de serviciile primite. Daca trebuie sa depuneti o reclamatie mai formala la practica, solicitati o copie a politicii care sa explice ce trebuie sa faceti.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here