Bărbat jefuit în timp ce se afla la stomatolog. Hoții apar pe camerele de supraveghere VIDEO

0
175

Un bărbat de 41 de ani a fos jefuit, chiar în timp ce se afla la stomatolog. Poliția caută acum doi hoți, care au intrat intrat în clinica dentară și au plecat cu suma de 2.500 de lei și o cheie auto, dintr-un buzunar al hainei bărbatului.

Potrivit IPJ Galați, Secția 2 Poliție Galați a fost sesizată telefonic cu privire la faptul că din incinta unui cabinet medical stomatologic, situat pe strada Siderurgiștilor, din municipiul Galați, ar fi fost sustrasă o sumă de bani.

„În urma cercetării efectuate la fața locului, precum și din verificările efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că la data mai sus menționată, în jurul orei 19:00, în timp ce un bărbat, cu vârsta de 42 de ani, se afla în incinta cabinetului pentru unele lucrări medicale stomatologice, persoane necunoscute ar fi pătruns în holul locației și ar fi sustras suma de 2.500 de lei și o cheie auto, dintr-un buzunar al hainei acestuia aflată la cuier”, a anunțat Poliția Galați.

Cabinet stomatolog FOTO: Arhivă, Adevărul

Cabinet stomatolog FOTO: Arhivă, Adevărul

Au fost ridicate înregistrările de la camerele de supraveghere video și a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat. 

„Cercetările sunt continuate de polițiști, în vederea identificării autorilor și luării măsurilor legale care se impun”, a precizat IPJ Galați. 

Cinci instituții publice au fost sparte de hoți, în Galați 

În 2023, în județul Galați, sediile mai multor instituții publice au fost călcate și vandalizate de hoți. Este vorba despre sediile Apă Canal, Consiliului Județean și Casei de Asigurări de Sănătate Galați și Cantinei Sociale din Tecuci.

Patru bande de hoți care au fost destructurate de polițiști. Una dintre ele a dat câteva spargeri la sediile unor instituții publice precum operatorul regional Apă Canal, Casa de Asigurări de Sănătate și Consiliul Județean.

„Probarea activității infracționale a două persoane de sex bărbătesc, cu vârstele de 36 și 30 de ani, ambele din municipiul Galați, specializate în comiterea de infracțiuni de furt calificat – furturi din societăți comerciale și instituții publice, în sensul că, în perioada decembrie 2022 – ianuarie 2023, cei doi sunt bănuiți că au comis trei infracțiuni de furt calificat în dauna a două societăți comerciale și a unei instituții publice, în cauză fiind dispuse măsuri preventive”,a anunțat IPJ Galați.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here