În lupta internă din PNL nu există învingători şi învinşi. E jenant ca zi de zi să nu faci altceva decât să acuzi şi să arăţi cu degetul

0
398

Preşedintele PNL Sector 2, Monica Anisie, fost ministru al Educaţiei, a transmis, sâmbătă, un mesaj colegilor de partid în care le cere să înceteze luptele interne. ”În lupta internă din PNL nu există învingători şi învinşi”, afirmă Anisie.

”În lupta internă din PNL nu există învingători şi învinşi! Competiţia internă are ca scop final bunăstarea românilor, nu privilegiile şi sinecurile de partid! Este jenant şi obositor ca zi de zi să nu faci altceva decât să acuzi şi să arăţi cu degetul colegii care ţi-au fost alături şi care au obţinut rezultatele PNL-ului de azi, pentru că aceste rezultate reprezintă o muncă de echipă, nu sunt succesul sau înfrângerea unui singur om”, a scris, sâmbătă seară, pe Facebook, Monica Anisie.

Aceasta le-a adresat un mesaj colegilor de partid.

”Dragi colegi, ajunge! Faceţi un mare deserviciu partidului, guvernării, românilor! În loc să ne batem în rezultate şi proiecte, am ajuns să fim acuzaţi, unii dintre noi, şi puşi la stâlpul infamiei nedrept şi nejustificat. Românii ne-au ales pentru proiectele noastre, nu pentru şicane, jigniri şi fapte inventate”, a mai scris Anisie.

Aceasta a dăugat că ”victimizarea şi abordarea emoţională nu sunt compatibile cu statutul unui lider adevărat şi demn de respect”.

Alegerile interne din PNL au generat numeroase tensiuni şi acuze între cele două tabere – cea a premierului Florin Cîţu şi cea a liderului formaţiunii, Ludovic Orban.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here