3 Pasi pentru a gasi o masina second hand potrivita pentru nevoile Dvs

0
132

Comparati preturile, marcile si modelele

Informatia este arma cea mai buna pe care o aveti la indemana pentru negociere. Cu cat stiti mai multe referitor la dealeri si marci, cu atat va va fi mai usor la compararea preturilor, specificatiilor unor masini si sa va dati seama daca platiti pretul corect pentru oferta care vi s-a facut. Una dintre metodele cele mai bune e sa stati de vorba pe indelete cu proprietarii masinilor fabricate de catre producatorul preferat si sa aflati cat de bune sunt, insa sa va interesati si care sunt acele puncte sensibile ale masinilor, care v-ar putea crea probleme pe viitor. Va puteti inscrie si dumneavoastră intr-o comunitate online ca sa puteti cauta informatiile acestea pe Internet, in cazul cand nu aveti cunostinte sau prieteni care sa posede tipul de autoturism pe care vi-l doriti.

Alegeti-va automobilul dupa nevoile dumneavoastră

Tipul de autovehicul pe care il cumparati depinde, mai intai, de nevoile dumneavoastră. De exemplu, daca aveti o familie numeroasa, va va trebui o masina destul de incapatoare si de confortabila, cu atat mai mult daca aveti obisnuinta plecarii in vacanta cu masina. Treceti pe o lista absolut toate specificatiile dorite, la care ati fi dispus ca sa renuntati: capacitatea cilindrica, sistemul audio, clima, modul de deschidere a geamurilor si a usilor etc.

Echipa unei firme de inmatriculari auto va recomanda sa luati in considerare si frecventa cu care va veti folosi masina. Aveti in vedere ca criteriile pentru alegerea unui automobil cu care veti circula mai mult timp prin oras difera de cele de alegere a masinii pe care o folositi mai degraba pentru mersul la drum lung.

Cumparati masina, nu oferta

Cand incepeti sa cautati o masina, veti intalni multe oferte care se intrec in atractivitate. Nu rare sunt cazurile cand soferii au cumparat un autoturism ce nu era exact pe necesitatile lor, numai pentru ca li s-a facut o „oferta de nerefuzat”. Dar un autovehicul nepotrivit pentru dumneavoastră va poate costa mult mai mult in timp, pe termen lung, desi faceti o mica „afacere” la momentul cumpararii.

Un exemplu: vi s-a facut o oferta buna pentru un autoturism robust, fiabil, excelent la drum lung si avantajos la consumul din afara orasului. Insa veti folosi masina mai mult in oras, in general pentru naveta la serviciu, pentru dusul copiilor la scoala ori a va face cumparaturile. Va alegeti astfel cu un autoturism mare, ce cu greu va veti strecura prin trafic, si pentru care parcarea poate sa devina o problema. De aceea, e foarte important sa alegeti masina potrivita pentru dumneavoastră, nu oferta cea mai buna pe care o gasiti pe piata.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here