Ce echipamente sunt necesare pentru un bar profesionist acasă?

0
58
BF Drinks

Să ai un bar profesionist acasă vine cu multe întrebări. Printre acestea: echipamente profesionale pentru acasa! Ce echipamente profesioniste sunt esențiale pentru a avea un bar acasă în cele mai bune condiții? Care sunt micile detalii care fac o mare diferență pentru consumator și pentru tine, cel din spatele barului?

Echipamente profesionale: o chestiune de buget și țintă

Alegerea echipamentului tău pentru un bar profesionist acasă va depinde mai ales de bugetul tău. În funcție de spațiu, de prezența estimată și de specialitatea ta, este posibil să nu ai nevoie de toate sau poți alege un material de dimensiuni diferite (de exemplu, dacă te specializezi într-un bar de sucuri și cocktailuri).

Totul are loc în spatele barului! Acesta este spațiul tău și trebuie să ai la îndemână echipamente tip bar pentru acasa de care vei avea nevoie, precum și băuturi, ingrediente pentru cocktailuri, pahare, tacâmuri… Trebuie să te gândești practic și să amenajezi acest spațiu pentru a-ți permite să economisești ca cât mai mult timp posibil.

Bar: echipament profesional esențial pentru băuturi

  • Un robinet de bere: o bere bună de tracțiune îi va încânta pe iubitorii de spumă. Robinetul pentru bere este esențial dacă dorești să satisfaci această clientelă. Pentru dozatoarele de bere, în ceea ce privește echipamentele profesionale de bar, există multe opțiuni disponibile!
  • Aparat de cafea: Ai văzut vreodată vreun bar, indiferent care este acesta, în care cafeaua nu este servită? Prin urmare, aparatul de cafea este un echipament profesional esențial pentru orice bar care se respectă.
  • Un dozator de apă fierbinte: nu te gândi neapărat la asta prima dată, dar atunci când un invitat cere un ceai sau o infuzie, chiar dacă barul nu este specializat în acest tip de băutură, este întotdeauna de preferat să poți spune „da” fără să clipești și să servești o băutură fierbinte într-o clipită. Dacă ai mijloacele și spațiul pentru un distribuitor de apă caldă, acesta ar putea face oamenii fericiți.
  • Un minifrgider: indispensabil pentru servirea băuturilor reci (beri îmbuteliate, sucuri, sucuri de fructe etc.). Discret, ușor accesibil, se potrivește ușor sub tejghea. Trebuie doar să desfaci și să servești.
  • Mașină de cuburi de gheață: Este imposibil să nu ai unul! Cocktailuri, băuturi răcoritoare, siropuri… De îndată ce temperaturile cresc, invitații vor cuburi de gheață, întotdeauna mai multe cuburi de gheață!
  • Un storcător de fructe și legume: Vrei să ieși în evidență și să oferi băuturi nealcoolice originale și la modă în timpul zilei și al serii? Gândește-te la sucurile de fructe și/sau legume. Este la modă, este sănătos, permite femeilor însărcinate și persoanelor care nu beau alcool să se alăture unei seri conviviale.
  • Produse proaspete, organice, de sezon sau amestecuri mai exotice, depinde de tine cum le compui și ce prepari. Pentru aceasta, ca și pentru restul, alege echipamentul profesional în funcție de viteza estimată. Nu vei cumpăra aceeași mașină dacă intenționez să faci 15 sucuri pe zi sau 50.

Mașină de spălat vase: Dacă dorești să eviți să speli paharele tot timpul, nu uita de ea! Practic, îți economisește timp, dar și spațiu, deoarece chiuveta rămâne liberă pentru alte utilizări.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here