Am semnat vreo zece plângeri penale împotriva Guvernului

0
135

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că a semnat, zece plângeri penale împotriva Guvernului, atât din era Orban, cât şi după ce Florin Cîţu a devenit prim ministru. Totodată el a precizat că PSD este pregătit să preia guvernarea, însă exclude orice variantă de susținere a unui Guvern minoritar PNL.

„Numai eu am semnat vreo zece plângeri penale împotriva Guvernului. Şi a lu’ domnu’ Cîţu, şi a lu’ domnu’ Orban… Vi le trimit pe toate: şi cu numirile de prefecţi şi cu noaptea cu ordonanţele…”, a afirmat Marcel Ciolacu, miercuri seară, la România Tv.

„Eu de ce am zis că o să ne ducem în faţa DNA-ului? N-aţi vrea să mergem totuşi, dom-le, haideţi să vedem ce se întâmplă! S-au blocat, sunt aşa de multe, sunt unele vechi, care-s prioritare?”, a adăugat preşedintele PSD.

Liderul social-democraților a declarat că formațiunea din care face parte va continua să depună plângeri la autoritățile locale atunci când consideră că guvernanţii încalcă legea.

Ciolacu afirmă că exclude posibilitatea ca PSD sa voteze un guvern minoritar PNL

„Este exclus ca PSD să voteze un guvern minoritar PNL. Sunt soluţii, există guverne minoritare, poate să fie un guvern minoritar PSD, poate să fie un guvern minoritar USR, pot să fie alegeri anticipate. Vom vedea atunci”, a declarat Marcel Ciolacu, miercuri seară, la România Tv.

Șeful PSD declară ca formațiunea este pregătită să își asume guvernarea: „Categoric, avem specialişti, avem”.

Totodată, întrebat dacă PSD ar vota un guvern minoritar format din membri ai USR-PLUS, liderul social-democrat a răspuns că la nivelul partidului nu s-a luat o decizie politică în acest sens, însă există decizia de a nu susţine un guvern minoritar al PNL.

De asemenea acesta a mai punctat că în opinia românilor, actuala guvernare nu mai reflectă opțiunile celor care i-au votat.

„Îl anunţ pe domnul preşedinte că după şase luni de la alegerile forţate de către dânsul şi de către domnul Orban şi cu morţi ascunşi pe care-i raportăm şi acum, actualul Parlament nu ma reflectă realitatea şi opţiunile românilor”, a afirmat Ciolacu.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here