Avantajele cabinei foto 360 GIF pentru managerii de evenimente

0
649
cabina foto 360

In calitate de manager de evenimente, incerci in mod constant sa gasesti modalitati inovatoare de a crea un buzz in timp ce ramani fidel marcii pe care o reprezenti. Se stie ca esti pasionat de promovarea produsului sau clientului tau si ca esti intotdeauna dispus sa faci din urmatorul eveniment o experienta.

Poate ai auzit despre cabine foto 360 GIF prin intermediul colegilor din industria ta sau ai fost la evenimente si ai vazut standurile, dar nu esti inca sigur daca acestea adauga suficienta valoare pentru a fi incluse in bugetul tau. Merita intr-adevar cabinele foto 360 GIF? Iata cateva beneficii pentru a te ajuta sa decizi.

Redefineste ce inseamna sa ai o vizualizare cuprinzatoare

Imagineaza-ti o imagine luata simultan din mai multe unghiuri, apoi combinata intr-o vedere rotativa pentru o perspectiva uimitoare. De fapt, nu trebuie sa iti imaginati. Daca nu ai experimentat inca o cabina foto 360 GIF, arunca o privire la unele dintre ele.

Implica-i instantaneu pe oameni.

Invitatii la eveniment vor dori in mod natural sa vizualizeze si sa partajeze fotografii odata ce vor vedea capacitatile unei cabine foto 360 GIF. Oaspetii isi pot impartasi momentele de 360 GIF pe Facebook, Instagram si Twitter, ceea ce inseamna ca evenimentul tau devine viral inainte sa-l cunosti.

Adapteaza cabina pentru a se potrivi in jurul marcii si stilului aprobate

Cabinele foto 360 GIF sunt complet personalizabile cu fundaluri pentru a se potrivi cu brandul, culoarea si stilul companiei.

Fa-i evenimentul de neuitat

Cabine foto 360 freeze ofera oaspetilor tai un mod cuprinzator de a surprinde momentul. Participantii la eveniment isi vor aminti acest moment saptamani, luni, chiar si anii urmatori datorita caracteristicii unice a unei reprezentari clare.

Creeaza fara probleme energie in jurul evenimentului

O vizualizare completa a momentului ii incurajeaza in mod automat pe oameni sa se bucure de experienta, dar si de produsul sau compania ta.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here