A murit mama lui Marcel Pavel.

0
144

Marcel Pavel este în doliu. Mama sa a murit la vârsta de 81 de ani. Îndrăgitul artist a dat vestea pe Facebook, acolo unde peste 10.000 de persoane i-au transmis mesaje de condoleanțe. „Îngerul meu păzitor, iubirea vieții mele”, scrie Marcel Pavel despre femeia care l-a adus pe lume.

„Cea mai importantă femeie din univers a plecat într-o lume fără dor”, este de părere artistul.

Marii artiști, alături de Marcel Pavel

Printr-un mesaj postat pe Facebook, Marcel Pavel a anunțat vestea trecerii la cele veșnice a mamei sale.

„Am avut mereu această teamă, şi anume teama de a-mi pierde părinţii. M-am gândit întotdeauna naiv cu o teamă de nedescris la această fatalitate crezând totuşi că mie nu mi se va întâmpla niciodată această nenorocire, dar astăzi inevitabilul s-a întâmplat! DRAGA MEA MAMĂ, ÎNGERUL MEU PĂZITOR, IUBIREA VIEŢII MELE, CEA MAI IMPORTANTĂ FEMEIE DIN UNIVERS A PLECAT ÎNTR-O LUME FĂRĂ DOR PRINTRE STELELE ETERNITĂŢII! ADIO…SAU LA REVEDERE SCUMPĂ MAMĂ!”, a găsit puterea să scrie Marcel Pavel.

Mesajele de condoleanțe au „inundat” pagina artistului. Peste 10.000 de persoane i-au fost alături, măcar virtual, iar printre cei care s-au arătat aproape figurează și Fuego, Mariana Ionescu Căpitănescu și Matilda Pascal Cojocăriţa.

  • Fuego: „Marcel, dragule, condoleanţe! Ştiu cum e sa-ţi pierzi un părinte şi sa simţi ca ceva se rupe din tine! Îţi sunt cu sufletul aproape! De sus, sigur va veghea la fericirea voastră!”
  • Mariana Ionescu Căpitănescu: „Îmi pare foarte rău că ne dai această veste… Niciodată nu suntem pregătiţi pentru asemenea momente şi tot sperăm că nouă nu ni se întâmplă. Putere şi Condoleanţe.”
  • Matilda Pascal Cojocăriţa: „Sincere condoleanţe întregii familii! …Dumnezeu să o călăuzească în drumul spre lumina!”.
Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here