„Știu că e musai să aibă zeci de dosare până la Congres”

0
77

Senatorul PNL Alina Gorghiu reacționează după ce în presă au apărut informații despre al doilea dosar al lui Florin Cîțu în SUA. Este vorba despre o datorie neplătită de 6.698,73 de dolari de pe un card de credit deschis la Maryland National Bank, N.A, unul dintre cei mai mari furnizori de carduri de credit ai Americii, potrivit dezvăluirilor făcute de agenția Mediafax.

„Eu știu că e musai ca Florin Cîţu să aibă zeci de dosare până la Congres. Dar, în noua poveste, există o decizie clară a unei instanțe americane, că speța civilă a fost respinsă, iar firma nu a depus vreo altă solicitare”, scrie Alina Gorghiu pe contul său de Facebook.

„Adică există cineva care te dă în judecată, tu nu știi, că nu te anunță nimeni, cererea lor este respinsă, iar tu rămâi cu denigrările.
Sau nici justiția americanilor nu mai e bună zilele acestea?
““Documentul instanţei semnat de judecătorul Steven P. Van Marel arată, într-o notificare olografă, că speţa civilă (Case No. LACV044600, Clarke-Jordan Financial, LC vs Florin V Cîţu) a fost respinsă în următoarea zi după expirarea termenului pentru notificarea lui Florin Cîţu, respectiv pe 24 februarie 2009.” – citat din mediafax.ro”, adaugă Gorghiu pe Facebook.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here