Un bărbat din Cluj a oferit 10.000 de lei pentru a fi dus în Germania. Vrea să își omoare fosta iubită și pe concubinul acesteia

0
73

Un bărbat din Cluj a intrat live pe pagina de Facebook și a spus că oferă suma 10.000 de lei persoanei care îl va duce în Germania pentru a-și putea ucide fosta parteneră şi pe noul ei iubit.

Potrivit Observator.ro, bărbatul are 57 de ani și este din comuna Cămărașu. El și fosta sa parteneră au avut în timpul relaţiei mai multe oi, din care au făcut bani. Într-un final, cei doi şi-au împărţit bunurile, iar femeia s-a dus în Germania, unde și-a găsit un nou iubit. Nemulțumit de situație, bărbatul a trecut la ameninţări, potrivit Observator.ro.

„Să vă spui o minune: Azi dimineaţă, m-a sunat c…a. O crezut că pui botu. Sandule, dragă, pe unde eşti? Apoi acasă, necăjit, te aştept. Nu ştiu cum să fac, să viu, or să nu viu. Bă fraţilor, care mă poate ajuta, vorbesc foarte serios, am aici 100 de milioane, care mă duce până în Germania, la adresa exactă. Nu cade nicio problemă, mă lasă acolo şi pleacă. Ăsta e al ei că e mai mic, ăla mai mare e al maimuţoiului. Le arăt eu bătaie de joc. Mă sună la mişto. Vii tu la înmormântare, ştii tu la cine? Nu găsesc un bărbat care să ma ducă până în Germania? Acolo, mă arestează, nu trebuie să ma aduci și înapoi”, a transmis bărbatul pe Facebook

Pe filmare apar și două cuțite, unul pentru femeie şi celălalt pentru bărbatul de origine germană.

Poliţiştii s-au sesizat din oficiu

În urma imaginilor apărute în mediul online, poliţiştii s-au sesizat din oficiu. În plus, fiul femeii a depus plângere în numele mamei sale.

Filmulețul a apărut în luna august, dar imaginile au devenit virale abia acum.

„La data de 17 august a.c., în urma vizionării unui videoclip postat pe o reţea online de socializare, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Apahida s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de ameninţare, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal. Poliţiştii au identificat persoana din imagini, fiind vorba despre un bărbat în vârstă de 57 de ani, din comună Cămăraşu, ulterior cercetările fiind extinse şi pentru săvârşirea infracţiunii de încercarea de a determina săvârşirea unei infracţiuni. Precizăm că ulterior, o femeie în vârstă de 49 de ani, din comuna Cămăraşu s-a prezentat la sediul poliţiei, formulând plângere prealabilă cu privire la aspectele anterior amintite”.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here