Cine este autorul crimei înfiorătoare de la Sinaia. Bărbatul era la prima întâlnire cu femeia pe care a bătut-o până la moarte

0
343

Stănescu D, un bărbat de 51 de ani din Ploieşti, este acuzat că a omorât-o în bătaie pe femeia cu care îşi dăduse întâlnire la Sinaia. Individul a fost lăsat în libertate de către procurorul de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova.

Procurorul de caz nu a cerut reținerea sa, deoarece în prezent nu s-a demonstrat că loviturile acestuia au dus la decesul femeii, relatează surse judiciare pentru Adevărul Ploiești.

Potrivit surselor mai sus citate, Stănescu D. este în libertate, fără nicio măsură preventivă. Aceleaşi surse au precizat că Parchetul aşteaptă verdictul medicului legist care va decide cauza morţii, având în vedere că pe trupul femeii nu au fost găsite urme vizibile de violenţă.

Femeia și-ar fi rupt gâtul

Potrivit imaginilor surprinse pe camerele de supraveghere din centrul staţiunii Sinaia cei doi au avut un conflict în faţa unui restaurant. Bărbatul ar fi lovit femeia cu palma peste faţă, de mai multe ori, şi ulterior ar fi împins-o pe scări. În acel moment, femeia în vârstă de 57 de ani s-a lovit de un corp tare, cel mai probabil de marginea unui zid.

Potrivit cercetării la fața locului, legiștii au constantat că, cel mai probabil victima are ”gâtul rupt”, pentru că au găsit-o cu capul într-o poziţie anormală.

Relaţia dintre victimă şi agresor ar fi început recent, de câteva săptămâni. Surse judiciare susţin că D.Stănescu şi femia s-ar fi cunoscut pe Facebook, iar sâmbătă se aflau la prima întâlnire față în față. Au mâncat împreună la restaurant, iar spre seară ar fi trebuit să se cazeze împreună.Din motive rămase încă necunoscute, între cei doi a izbucnit o ceartă.

Bărbatul consumase alcool

Bărbatul a fugit de la locul faptei imediat ce a văzut că partenera sa, pe care o lovise cu palma, nu mai avea semne vitale.. Femeia, şi ea din Ploieşti, a căzut inconştientă pe asfalt, chiar la intrarea restaurantului, iar ulterior a murit.

Incidentul a avut loc sâmbătă după amiază, într-o pensiune din staţiunea Sinaia. Poliţiştii au fost anunţaţi în jurul orei 16.40 că o femeie în vârstă de 47 ani ar fi fost agresată de către un bărbat, iar in urma loviturilor primite aceasta ar fi intrat în stare de inconştienţă.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativa, iar in urma cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul că cele două persoane intenţionau să se cazeze în respectiva societate, însă a izbucnit un conflict între cei doi, bărbatul lovind femeia cu pumnii în zona capului, iar la scurt timp după incident victima a decedat. Bărbatul a plecat de la faţa locului, fiind identificat de către poliţişti la scurt timp pe raza oraşului Comarnic”, informează Poliţia judeţeană Prahova.

În momentul în care a fost prins, agresorul se afla la volan, deşi avea permisul de conducere suspendat şi o alcoolemie de peste 1.40 grame la mie alcool pur în aerul expirat. Dosarul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova.


Citește și Liliana, o educatoare din București, a fost ucisă de soțul taximetrist, cu mai multe lovituri de cuțit. Bărbatul, surprins de camerele de supraveghere, este de negăsit de patru zile

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here