Vine ziua alegerilor, acolo se vor încerca lucruri. Se încearcă metode de control care au mai fost folosite

0
456

Președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat luni seară la Realitatea Plus, alegerea președintelui PNL trebuie să se desfășoare prin exprimarea votului liber și secret. El susține că are informații că în ziua alegerilor se vor încerca „metode de control”, pentru ca Florin Cîțu să aibă controlul celor care votează.

„Președintele PNL se alege de către membrii PNL și așa este normal: vot liber și secret. Președintele PNL nu are voie să fie dator pentru alegerea ca președinte decât membrilor PNL pentru că numai așa va respecta voința membrilor PNL și va acționa în conformitate cu voința bazei partidului”, a declarat , Ludovic Orban, la Realitatea Plus.

Liderul liberalilor susține că în ziua alegerilor pentru șefia PNL se vor încerca metode de control care au mai fost folosite si la Sectorul 2, precum fotografierea buletinului de vot cu poziția lui Florin Cîțu „încercuită” și cu cartea de identitate.

Întrebat de unde are astfel de informații, Orban a afirmat: „De la membrii PNL știu foarte bine ce se încearcă și nimeni nu poate să conteste lucrul acesta, se încearcă metode de control care au mai fost folosite: fotografierea buletinului de vot. Am auzit în premieră că, de data asta, unii președinți de filiale solicită fotografierea nu numai a buletinului de vot cu Cîțu încercuit, ci și a cărții de identitate. A fost în premieră utilizată la Sectorul 2.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here