Irinel Columbeanu are COVID-19. A fost internat la spital

0
337

Irinel Columbeanu s-a infectat cu COVID-19. După câteva zile în care s-a simțit rău, afaceristul a sunat la 112 și a fost transportat la spital.

Irinel Columbeanu a fost depistat cu COVID-19. Se pare că nu s-a simțit bine câteva zile, iar în momentul în care simptomele virusului s-au făcut remarcate, acesta a încercat să se trateze de unul singur, dar a fost nevoit să cheme ajutor. În urmă cu ceva timp, afaceristul a fost transportat la spital, informează Click.ro.

Din fericire, starea lui de sănătate nu este una gravă, întrucât medicii au intervenit din timp. De asemenea, Irinel Columbeanu a precizat la Antena Star că nu are alte boli sau afecțiuni, deci nu crede că ar putea face o formă gravă.

Afaceristul s-a simțit rău aproximativ o săptămână, însă a crezut că este o răceală puternică.

Și Monica Anghel a anunțat că s-a infectat cu COVID-19. Artista a precizat că s-a vaccinat cu ambele doză, dar tot s-a îmbolnăvit de coronavirus.

Monica Anghel, în vârstă de 50 de ani, a spus că a luat virusul, deși este vaccinată cu ambele doze. Anunțul a fost făcut acum câteva ore.

Aceasta a postat și o poză în care se poate observa că nu se simte foarte bine.

„Sunt vaccinata cu ambele doze si cu toate acestea tot am facut covid …….. aveti grija de voi”, spune Monica Anghel pe pagina sa de socializare.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here