Femeie din Năvodari, înjunghiată de soț după ce i-a cerut divorțul. Victima a ieșit pe scara blocului, plină de sânge, pentru a cere ajutor

0
65

O femeie din Năvodari, județul Constanța, a fost înjunghiată luni de soțul său, după ce aceasta l-a informat că își dorește să divorțeze.

Orbit de furie, în momentul în care a aflat vestea, bărbatul a luat un cuțit și și-a înjunghiat soția, informează Știrile Pro TV.

El a rănit-o pe aceasta în zona pieptului și a membrelor.

Femeia a ieșit plină de sânge pe scara blocului și a început să strige după ajutor.

Vecinii au sunat imedat la 112, iar la fața locului au ajuns mai multe echipaje de intervenție. Victima a fost transportată la spital.

Vecinii au declarat pentru presa locală că în momentul în care femeia a început să strige după ajutor, pe scara blocului se auzea vocea bărbatului, care striga „Te omor, ți-am zis că te omor!”.

Ce spune Parchetul despre cazul de la Năvodari

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, luni, iar marți a fost arestat pentru 30 de zile.

„Prin ordonanţa din data de 27 septembrie 2021 a Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul T.N., acuzat pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie sub forma tentativei la omor şi care a fost reţinut pe timp de 24 de ore în cursul zilei precedente.

Din probatoriul administrat până în prezent a rezultat, ca stare de fapt prezumtivă, că în dimineaţa zilei de 27 septembrie 2021, în locuinţa comună dintr-un bloc de apartamente din oraşul Năvodari, pe fondul unei stări conjugale conflictuale, generate de decizia soţiei de a se despărţi, după ce a ameninţat-o în mai multe rânduri cu moartea, inculpatul a agresat-o pe soţia sa, T.M., pe care a lovit-o în mod repetat cu un cuţit la nivelul toracelui şi membrelor stângi, astfel că i-a provocat leziuni care i-au pus viaţa în primejdie”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța.

În cursul zilei de marți, procurorul de caz a formulat propunere de arestare preventivă a inculpatului pentru următoarele 30 de zile, propunere admisă de judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Constanţa.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here