Pro Gaz – instalatii GPL Auto realizate de profesionisti

0
259

De când maşinile au devenit disponibile la scară largă pentru fiecare dintre noi, omenirea a încercat să găsească surse alternative de combustibil pentru a le propulsa, asta deoarece petrolul şi benzina sunt surse finite, iar procesul de extracţie şi distribuţie la pompe este unul costisitor – acest lucru regăsindu-se în preţul pe care-l vedem de fiecare dată când mergem să alimentăm. Deşi în ultimii ani se încearcă un „asalt” al maşinilor electrice, va mai fi nevoie de mulţi ani până când acestea să devină principala opţiune a oamenilor.

Poate cea mai convenabilă soluţie din punct de vedere economic pentru un şofer care parcurge distanţe mari cu maşina este aceea de a monta pe automobil o instalaţie de gaz. În funcţie de distanţele pe care le parcurgeţi zi de zi, investiţia pe care o veţi face în montarea unei instalaţii pe gaz poate fi amortizată în mai puţin de un an din simpla diferenţă de preţ dintre un plin de benzină/motorină şi unul de gaz.

Unul dintre marile avantaje ale montării de instalaţie GPL auto, pe lângă costurile cu aproximativ 50% mai mici la combustibil, este autonomia vehiculului. De ce? Pentru că instalarea sistemului GPL pe maşina dumneavoastră nu va afecta în niciun fel capacitatea acesteia de a rula şi pe benzină. În acest caz, şoferul poate decide ce combustibil alege să folosească atunci când porneşte la drum prin simpla apăsare a unui buton. Sistemele GPL montate de către echipa PRO-GAZ.RO, sunt uşor de utilizat, deoarece asigură pornirea vehiculului întotdeauna pe benzină şi comută în mod automat pe gaz, după aproximativ 15 până la 60 de secunde, atunci când s-au atins parametrii optimi de funcţionare.

Aşadar, trecerea la sistemul GPL nu înseamnă automat renunţarea la celălalt tip de combustibil pe care-l foloseşte în prezent automobilul dumneavoastră. Sistemul GPL vă optimizează costurile şi vă permite să treceţi de la o sursă la alta în caz de urgenţă în care nu găsiţi o staţie de alimentare în apropiere.

Există în rândul şoferilor o anumită temere cum că trecerea maşinii pe GPL îi reduce performanţa, dar în realitate, un sistem de alimentare GPL determină variaţii mici, neglijabile, de aproximativ 2-3% faţă de combustibilul iniţial al maşinii, aşa că nu trebuie să vă faceţi griji cu privire la acest aspect. Şi din punct de vedere al siguranţei, sistemul de GPL este unul bun. Testele de incendiu au demonstrat faptul că, în cazul producerii unui incendiu, volumul de flacără este cu mult mai mic decât în cazul scurgerii de benzină. Zeci de teste de impact şi de incendiu au fost efectuate, în colaborare cu pompierii, folosind cele mai sofisticate echipamente pentru a verifica eficienţa şi siguranţa valvelor şi rezervoarelor, iar rezultatele au fost unele pozitive.

Instalarea sistemului GPL poate dura de la câteva ore la câteva zile în atelierele PRO GAZ, în funcție de complexitatea lucrării. De asemenea, la Pro Gaz se poate face şi mentenanţa sistemului GPL Auto atunci când este necesar.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here