Colantare Auto Style Vâlcea – Aplicare folii omologate RAR

0
194

Nu de puţine ori se întâmplă ca, după ce şi-au achiziţionat maşina visurilor, oamenii să constate aceasta nu se mai pliază pe stilul lor şi vor să facă o schimbare radicală. Achiziţionarea unei alte maşini mai potrivită actualului stil evident că nu este la îndemâna oricui, însă ce se poate face pentru a reîmprospăta aspectul maşinii este să-i schimbaţi culoarea sau să-i readuceţi strălucirea. Şi nu este vorba de a o revopsi, deoarece este un procedeu prea costisitor, ci de a o colanta. Colantarea maşinilor a devenit un trend în ultimii ani, foarte mulţi şoferi apelând la acest „truc” pentru a aduce un suflu nou maşinii din dotare şi a o transforma radical. Un exemplu faimos de şofer care a apelat la soluţia colantării maşinii este Dorian Popa.

La Auto Style Vâlcea se poate face nu doar colantarea maşinilor ci şi decolantarea celor care au trecut deja prin acest proces şi se pot realiza diverse inscripţionări sau gravări. În plus, serviciile oferite de Auto Style Vâlcea nu se opresc aici, echipa vâlceană se poate ocupa şi de polish sau recondiţionare faruri, aplicare folii de protecţie pe faruri sau pe sistemele de navigaţie şi multe alte astfel de servicii pentru automobilele dumneavoastră.

Şi pentru că nu doar aspectul caroseriei trebuie avut în vedere, în atelierul Auto Style Vâlcea se pot aplica pe geamuri folii de cea mai bună calitate la ora actuală. Aplicarea de folie omologată Fusion Window Films vine cu o garanţie de 25 de ani şi se realizează în atelierul autorizat RAR, astfel că nu veţi întâmpina nicio problemă din acest punct de vedere.

Fiind în domeniu de mai bine de zece ani, Auto Style Vâlcea are un palmares impresionant în ceea ce priveşte numărul de proiecte realizate cu succes, iar mărturie în acest sens stau zecile de recenzii pozitive pe care echipa le-a primit din partea clienţilor mulţumiţi de serviciile prestate. Pe pagina oficială de Facebook (click aici) a firmei se pot găsi o mulţime de exemple de proiecte realizate, veţi găsi datele de contact ale celor care se ocupă de aceste servicii şi, de asemenea, adresa atelierului unde puteţi duce maşina pentru a-i oferi acel suflu nou de care are nevoie atât ea cât şi dumneavoastră.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here