Cosmin Olăroiu și-a recuperat ceasul de 180.000 de euro, furat la Milano

0
464

Cosmin Olăroiu și-a recuperat ceasul de mână, marca Richard Mille, în valoare de 179.000 de dolari, care îi fusese fuart la Milano, la Milano, în urmă cu o lună. Acesta a fost găsit în Peninsula Arabă, în Emiratele Arabe Unite, iar trei suspecți au fost reținuți în acest caz.

Pentru recuperarea ceasului, polițiștii din mai multe țări au dus o muncă grea. Aceștia au descoperit că în doar o lună și jumătate ceasul a fost vândut de mai multe ori în Europa, dar – până la urmă – accesoriul de lux a ajuns la Dubai, unde a fost recuperat de Departamentul General de Investigații Criminale.

„Ceasul a fost vândut ilegal de mai multe ori în toată Europa înainte de a ajunge în cele din urmă la Dubai, unde a fost recuperat de Departamentul General de Investigații Criminale”, transmit polițiștii din Dubai, citați de Prosport.

Trei suspecți au fost reținuți pentru infracțiunea de furt, însă nu se știu detalii despre identitatea acestora. Ulterior, antrenorul român s-a dus la Dubai să își recupereze ceasul și a transmis mulțumiri poliției pentru că l-au ajutat.

„În primul rând vreau să mulțumesc poliției din Dubai pentru că a recuperat ceasul care mi-a fost furat. Au dat dovadă de profesionalism și au demonstrat de ce Dubai este cel mai sigur oraș din lume, unde oamenii locuiesc fără teama că li se poate întâmpla ceva. Vă mulțumesc încă o dată! Nu mă așteptam să recuperez ceasul”, a transmis Cosmin Olăroiu într-un video dat publicității.

Cosmin Olăroiu a rămas fără ceas la Milano, după ce un bărbat l-a îmbrățișat pe stradă și i l-a furat. Este vorba despre un model Richard Mille RM 011 Lotus NTPT Rose Gold Special Edition, pe care l-a primit în dar de la emirul echipei Al Ahli Dubai, echipă pe care a antrenat-o în trecut.

Se întâmpla în 2016, imediat după ce Cosmin Olăroiu (52 de ani) a cucerit titlul cu echipa din Emiratele Arabe Unite.

Vă mai recomandăm: lluzionistul Leonard Iosefini a explicat ”tehnic” cum au furat hoții ceasul de 179.000 $, direct de la mâna antrenorului Olăroiu: „E foarte simplu, durează trei secunde” (VIDEO EXCLUSIV)

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here