Ce este polygelul și când poate fi folosit în industria de înfrumusețare

0
51

În industria de înfrumusețare și îngrijire a unghiilor, în ultimii 10 ani, a existat o adevărată revoluție. Foarte multe produse moderne au apărut inclusiv în România. Cele mai importante, deși toate produsele noi sunt foarte interesante, au fost gelul și acrylul.

 

Gelul pentru unghii este un lichid gros care se aplică cu ajutorul unei pensule fie pe tipsuri, fie pe șabloane. Pentru fixare și uscare el necesită prezența unei lampe moderne UV sau de tip LED. În felul acesta, gelul se și întărește. Se lucrează foarte ușor cu el deoarece este o substanță flexibilă care se modelează foarte ușor. Din punctul de vedere al rezistenței pe unghii în timp, aceasta este foarte bună.

 

Acrylul este un produs destinat manichiurilor care îmbină pudra acrilică cu substanța destinată întăririi. Are consistența unei paste dense. Deoarece se întărește spontan, aplicarea ei pe unghii trebuie să se realizeze foarte repede. Are câteva dezavantaje importante, miroase urât și este și foarte rigid. Cu toate acestea se aplică în mod frecvent în industria de îngrijire  a unghiilor, pe unghiile cu probleme și pe cele care sunt foarte solicitate.

Acrygelul a reprezentat un prim pas către polygel. Produsul a fost obținut de către producători prin îmbinarea simplă a pudrei acrilice cu gelul propriu-zis. Prezența gelului în noul produs a determinat ca acrylul să capete o consistență mai bună și să se lucreze mult mai comod cu acesta.

 

Polygelul este un produs modern care reușește să îmbine proprietățile  cele mai importante ale unui gel constructii și cele ale acrilului. Este vorba despre un gel gros care oferă o rezistență foarte bună și care poate fi folosit cu succes pentru îngrijirea unghiilor problematice.

Deoarece este un produs flexibil, nu va trebui să faceți eforturi mari pentru  a lucra cu el. Se va întări foarte bine, dacă uscarea se va face cu ajutorul unei lămpi moderne de tip UV sau LED. Se lucrează cu el cu ajutorul unei pensule și a unei soluții speciale.

Unul din cele mai mari avantaje pe care le are acest produs, comercializat de multe magazine online de specialitate, este acela că poate fi folosit și de către persoanele care își îngrijesc singure manichiura acasă. Mirosul lui este plăcut, nu este un produs care să se scurgă, nu se va întări singur și vă puteți modela unghia așa cum ați dorit dumneavoastră.

Pentru achiziționarea unui produs de acest gen puteți apela la un renumit distribuitor de produse pentru manichiură din țara noastră FSM Romania. Oferta este interesantă deoarece cuprinde foarte multe categorii de produse realizate de branduri deja cunoscute în întreaga lume, iar prețurile nu sunt deloc mari. Pentru comenzi mai mari de 250 de lei, serviciile de transport oferite de companie sunt complet GRATUITE!

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here