Tudor Chirilă, despre închiderea școlilor

0
86

Tudor Chirilă, solistul trupei „Vama”, este revoltat de decizia autorităților de a trimite elevii într-o vacanță forțată în urma numărului mare de infectări cu Sars-Cov-2. El îi acuză pe politicieni, printr-un mesaj postat pe contul său de Facebook, că – astfel – copiii plătesc incompetența lor.

„Eu sper că a înțeles toată lumea că s-a găsit, în sfârșit, cineva care să deconteze ticăloșia și incompetența guvernanților noștri și a premierului președinte Klaus Iohannis. Cum altcineva decât copiii? Ei sunt cei care trebuie să plătească pentru greșelile adulților. Că doar nu mall-urile. Să stea naibii in vacanță forțată până s-or vaccina părinții. Strategia perfectă. Cum naiba să nu înțelegi că dacă răspunsul la teoria conspirației propune vaccinarea prin condiționare sau excludere socială, nu vei face decât să confirmi/validezi conspirația?”, a scris artistul pe rețeaua de socializare.

Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a semnat: Școlile și grădinițele se închid de luni, pentru 14 zile. Cum vor recupera elevii

Ministrul interimar al Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a semnat, vineri, ordinul prin care preşcolarii şi elevii din învăţământul primar, gimnazial, liceal, profesional şi postliceal de stat vor fi în vacanţă, în perioada 25 octombrie – 5 noiembrie.

Vă recomandăm și:

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here