O fată de 15 ani din Tulcea a sărit de la etajul 4, pentru a scăpa de flăcări

0
59

Un incendiu a izbucnit în Tulcea, miercuri seara, în jurul orei 21.35, într-un bloc situat pe strada Eternității. Flăcările au pornit de la un apartament situat la etajul patru și se manifesta generalizat într-un dormitor al imobilului. O minoră de 15 ani s-a aruncat de la respectivul etaj, pentru a scăpa de fum și flăcări.

După apelul la 112, pompierii militari tulceni au intervenit de urgență cu 5 echipaje de pompieri, cu 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea, precum și o ambulanță SAJ.

La sosirea forțelor de intervenție, în exteriorul blocului a fost găsită o minoră de aproximativ 15 ani, conștientă, dar care prezenta multiple traumatisme (în urma căderii de la înălțime).

Aceasta a fost preluată de ambulanța tip C a Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Tulcea și transportată la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) a Spitalului din Tulcea.

De asemenea, au fost transportate la spital alte două persoane, intoxicate cu fum, care se autoevacuaseră din apartamente.

Incendiul a fost lichidat în aproximativ 30 minute, fiind evitată – astfel – extinderea flăcărilor la restul locuinței.


Vă recomandăm și:

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here