Caz șocant în București. Un tânăr s-a aruncat de la etaj, din apartamentul unor prieteni. Înainte de gestul fatal, bărbatul și-a bătut amicii și le-a distrus casa

0
86

Un tânăr din sectorul 3 al Capitalei s-a sinucis în noaptea de vineri spre sâmbătă, după ce s-a aruncat de la etajul 10, dintr-un apartament unde era găzduit de prieteni.

„La data de 20.11.2021, după miezul nopții, Secția 13 Poliție a fost sesizată, prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că el și soția sa au fost agresați, în locuință, de un cunoscut, pe care îl gazduiseră temporar, pentru a-l ajuta să-și găsească o locuință cu chirie”, a transmis, sâmbătă, Poliția Capitalei.

Sursa citată mai transmite că la fața locului, s-au deplasat polițiști din cadrul secției, constatând că persoanele care au sesizat situația părăsiseră apartamentul, în interior rămânând bărbatul reclamat ca agresor.

Ușa de acces în locuință era încuiată, iar din interiorul casei ieșea fum. S-a delimitat zona, pentru a facilita intervenția pompierilor, în timp ce  bărbatul rămas în locuință  arunca  cu diverse obiecte, producând avarii la autoturismele parcate în fața imobilului.

Persoanele vătămate, soț și soție, au primit îngrijiri medicale la fața locului

„A fost solicitată prezența luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, a negociatorilor, dar și a echipajelor de descarcerare.  Persoanele vătămate, soț și soție, au primit îngrijiri medicale la fața locului.

În pofida eforturilor depuse pentru a determina persoana să se liniștească și să coopereze, bărbatul în cauză s-a precipitat de la etajul 10”, mai transmite Poliția Capitalei.

Tânărul a fost preluat de echipajele de prim ajutor și transportat la spital, dar, ulterior, a fost pronunțat decesul.

Cercetările au fost preluate de Biroul Morți Supecte și Ucideri din Culpă din cadrul Serviciului Omoruri din Poliția Capitalei, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul București, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul bărbatului de 28 de ani.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here