Un polițist din Giurgiu a întocmit un raport pentru a cere „repartizarea unui porc de 160 de kg”. Totul a fost o glumă a colegilor

0
327

Un agent de la Rutieră a întocmit un raport prin care a cerut repartizarea unui porc de Crăciun, de aproximativ 160 de kilograme, pe măsura experienței sale.

Totul a fost o glumă a colegilor, scrie observatornews.ro. IPJ Giurgiu a dispus verificări în acest caz bizar.

În solicitarea respectivă, agentul a invocat Ordonanța numărul 114/2018, cunoscută drept „Ordonanța lăcomiei”, promovată de Liviu Dragnea, prin care se impuneau taxe pentru bănci și companiile din energie.

„Am onoarea să vă expun următoarele: Vă rog să aprobați repartizarea unui porc de craciun conform ordonanței nr. 114/2018 din data de 17.11.2021. Având în vedere că am o vechime de 4 ani la Serviciul rutier Giurgiu, aș dori să aibă greutatea în jur de 160 kg. Față de cele expuse, rog dispuneți”, relevă raportul întocmit pe data de 19 noiembrie 2021.

„Având în vedere apariția în spațiul public a unui raport întocmit de către un agent de poliție din cadrul IPJ Giurgiu, va comunicam faptul că au fost dispuse verificări cu privire la aceste aspecte, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsuri legale. Totodata, facem precizarea ca nu exista nicio prevedere legală în acest sens”, a precizat Poliția din Giurgiu, pentru G4Media.

Conform sursei citate, tânărul agent de la Rutieră ar fi fost „victima” glumelor unor colegi mai în vârstă, care i-ar fi spus că așa au procedat și ei în anii anteriori.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here