Dezastrul din București și Timișoara în asigurarea încălzirii pe timp de iarnă arată incapacitatea managerială a primarilor susținuți de USR

0
181

Gabriela Firea, prim-vicepreședinte PSD și ministru al Familiei, i-a criticat dur pe primarul Bucureștiului, Nicușor Dan și pe cel al Timișoarei, Dominic Fritz, arătând că frigul pe care îl îndură locuitorii celor două orașe este un rezultat al incapacității manageriale al acestora.  

Cei doi edili au „întârziat nepermis de mult” pregătirile de iarnă, spune Gabriela Firea, care îi acuză că au obținut votul cetățenilor pe baza unui discurs populist al USR, centrat pe promisiunea schimbării clasei politice.

Dezastrul din București și Timișoara în asigurarea încălzirii pe timp de iarnă pentru cetățeni este ilustrativ pentru incapacitatea managerială a primarilor susținuți de USR în administrația publică locală. Asemănarea dintre cele două municipii în privința problemelor grave din sistemul de termoficare nu este deloc întâmplătoare. Și în București, și în Timișoara, locuitorii suferă crunt de frig în case, școli și spitale, pentru că cei doi edili au întârziat nepermis de mult pregătirile de iarnă sau pentru că, din indolență sau aroganță, au afectat grav finanțarea serviciului public de termoficare”, a scris fostul primar al Capitalei, marți, pe Facebook.

Gabriela Firea i-a criticat pe primarii Nicușor Dan și Dominic Fritz

„În timp ce în Capitală Nicușor Dan a întârziat să depună în termenul legal solicitarea pentru ajutorul de la Guvern pentru subvenția la gigacalorie, la Timișoara Dominic Fritz a falimentat sistemul de termoficare pentru că nu a achitat certificatele verzi. Atât primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, cât și primarul municipiului Timișoara, Dominic Fritz, au obținut votul cetățenilor pe baza unui discurs populist al USR, centrat pe promisiunea schimbării clasei politice, care însă nu poate suplini nerozia și impotența administrativă de care au dat dovadă după ce s-au instalat în funcțiile de primar”, a adăugat Gabriela Firea.

Ea susține că „nici măcar promisiunea schimbării clasei politice nu a fost onorată”.

„În timp ce primarul din București a intrat în atenția DNA din cauza unor probleme de corupție, primarul din Timișoara nu a fost capabil nici până în momentul de față să își clarifice problema studiilor pe care pretindea că le-a absolvit. Deci, eșec pe toată linia!”, a conchis Gabriela Firea.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here