Noi detalii despre polițistul care a ucis-o pe Raisa pe trecerea de pietoni. Ce au cerut anchetatorii

0
170

Polițistul bucureștean care a ucis o fetiță în vârstă de 11 ani, după ce a lovit-o cu mașina de serviciu pe o trecere de pietoni de pe strada Laminorului, ar urma să fie supus unui test poligraf, spun surse judiciare pentru Gândul.

În plus, potrivit surselor mai sus citate mașina pe care o conducea în momentul accidentului este, în prezent, la Brigada Rutieră. Ulterior, autospeciala va fi dusă pe platformă la RAR și va fi supusă unei expertize.

Totodată, anchetatorii au cerut și audierea Marinei la domiciliu, fetița de 11 ani accidentată de agentul de poliție.

Două fetițe de 11 ani au fost lovite în plin pe o trecere de pietoni de o maşină a Poliţiei, joi, 13 ianuarie. În urma impactului, una dintre copile a murit, iar cealaltă a fost rănită și transportată la Spitalul de Copii Grigore Alexandrescu.

Momentul în care cele două fetițe au fost călcate de mașina de poliție, pe Bulevardul Laminorului, din Sectorul 1, a fost surprins de o cameră de supraveghere din zonă. Conform imaginilor, Raisa, fetița de 11 ani care a murit în urma impactului, a fost aruncată pe capota mașinii și purtată circa 50 de metri.

Agentul Constantin Popescu, care era singur în mașină, nu băuse și nu consumase droguri. Acesta este cercetat, sub control judiciar, pentru ucidere din culpă.

Citește și

EXCLUSIV | Mărturia bărbatului care a văzut accidentul provocat de polițist și a stat alături de fetița supraviețuitoare: „A ridicat-o în aer și a mers cu ea pe capotă. Stăteam în fața ei, ca să nu-și vadă prietena întinsă pe asfalt”

EXCLUSIV| Polițistul care a omorât o fetiță când traversa strada a aprins semnalele luminoase după accident – SURSE

VIDEO| Două fetițe, spulberate de o maşină de Poliţie în București. Una dintre ele a murit

În ce stare se află fetița care a supraviețuit accidentului groaznic în care două copile au fost lovite în plin de o mașină de poliție

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here