Forțele armate ale Ucrainei anunță că au recâștigat controlul asupra Aeroportului Internațional din Hostomel, la 10 km de Kiev

0
373

Forțele armate ale Ucrainei au anunțat că au recâștigat controlul asupra Aeroportului Internațional din Hostomel, care se află la 10 km de Kiev. Oficialii armatei transmit că au produs pierderi importante forțelor ruse, relatează Ukrinform.

„Acum am respins atacul rusesc în mod sigur. Aeroportul Hostomel este al nostru, sub controlul Ucrainei. Grupul de debarcare al rușilor a fost distrus”, a postat pe Facebook Oleksiy Arestovych, un consilier al șefului biroului președintelui Ucrainei, relatează Ukrinform.

Anterior, s-a raportat că ocupanții au preluat controlul asupra Aeroportului Internațional „Întreprinderea de Stat Antonov” din Hostomel, la mai puțin de 10 km de Kiev.

„Operațiunile active ale forțelor armate ucrainene au împiedicat principala forță de debarcare a inamicului să debarce în Hostomel. Lupta continuă cu grupul de înaintare, care a suferit pierderi în urma bombardamentelor”.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here