Cuptor patiserie pentru afacerea ta in domeniul Horeca

0
210

Inainte ca bucatile de aluat sa poata fi coapte, acestea trebuie sa astepte intr-un dulap de fermentatie pana cand sunt gata pentru a fi puse intr-un cuptor patiserie profesional. Cu temperatura potrivita, care poate fi selectata si ajustata liber, cresterea este accelerata. Poti vedea cum creste aluatul prin usa de sticla. La un cuptor patiserie profesional, temperatura de functionare poate fi setata manual. Climatul camerei din interiorul cuptorului este mentinut umed, cu ajutorul unui vas cu apa. Clientii care prefera produse de panificatie, vor ca acestea sa fie crocante la exterior si usoare si aerisite la interior. Un cuptor patiserie cu convectie poate ajuta la implementarea cererilor clientilor in cel mai bun mod posibil.

In cuptorul cu convectie, caldura ajunge la aluat uniform din toate partile, astfel incat sa nu se usuce in ciuda unei cruste perfect rumenite. Cu un cuptor cu convectie poti urmari procesul de rumenire al rulourilor datorita usii de sticla. Cuptorul cu convectie are o carcasa din otel inoxidabil si este echipat atat cu un termostat, cat si cu un cronometru exact. Motoarele turbo reversibile fac din cuptor un adevarat performant pentru patiseria ta. Intr-un astfel de cuptor se pot coace pana la 80 de rulouri intr-un singur proces de coacere. De asemenea, poti salva programele preferate si le poti utiliza din nou si din nou.

Cuptor patiserie in format compact

Cu un cuptor patiserie cu convectie, poti coace produsele atat la scara mare, cat si la scara mica. Fie la brutarie, fie la patiserie, bistro sau restaurant, acest aparat este foarte util si a devenit acum indispensabil in comertul alimentar. Un cuptor patiserie cu convectie este o minune tehnica compacta care iti rumeneste delicat si uniform produsele de patiserie. Daca doresti sa schimbi programul de coacere, il poti schimba ulterior. Intr-un cuptor patiserie, produsele sunt coapte simultan pe tavi distribuite pe mai multe niveluri. Iluminarea interioara lumineaza camera de coacere si iti ofera o vedere clara asupra produselor. Cuptorul patiserie este un dispozitiv de masa in care se pot coace pana la 4 tavi deodata. Cuptorul stocheaza multe programe de coacere, asa ca tot ce trebuie sa faci este sa apesi un buton pentru a aduce aparatul la temperatura potrivita de functionare. Exista de asemenea, si cuptoare patiserie electrice cu panou de control electronic, touch screen sau analog.

Cuptor patiserie – Caracteristici

Cuptoarele manuale profesionale sunt potrivite in majoritatea cazurilor pentru copt simplu. Un cuptor cu butoane este intuitiv, simplu si rapid de folosit si poti obtine rezultatele dorite chiar si fara programe speciale. Cuptoarele cu panouri digitale sunt ideale pentru uz profesional. Aceste modele au avantajul de a putea programa, personaliza si salva retete.Un cuptor patiserie cu ecran tactil este un model de top si ofera functii specifice pentru copt delicat si perfect. Utilizarea energiei cu cea mai buna eficienta si cel mai mic consum posibil, este o provocare cheie pentru cele mai bune cuptoare patiserie profesionale. Calitatea materialelor si a componentelor utilizate, designul si utilizarea ulterioara, fac ca aceste aparate profesionale sa fie cele mai cautate si apreciate de cei care au o afacere in domeniul Horeca.

 

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here