Merită să cumperi un workstation Dell Precision?

0
252
programator-dell-precision

Unul dintre cei mai importanţi producători de workstationuri moderne este Dell. Compania a investit permanent în tehnologii de ultima generaţie şi linii de producţie modernizate şi aduse la nivelul cerinţelor de calitate din secolul 21. Cea mai puternică şi mai stabilă gamă de workstationuri de la Dell este seria Dell Precision. Un workstation Dell Precision oferă flexibilitate, scalabilitate, un upgrade simplu oricând e nevoie de el, dar şi multe variante disponibile pe piaţă, arhitecturi de top pentru toate tipurile de utilizatori.

Pe măsură ce piaţă workstationurilor s-a diversificat şi a trecut de nivelul la care aveam doar o companie sau două care producea/produceau workstationuri Dell a venit cu inovaţii şi a încercat să îşi cucerească publicul ţintă cu o serie de specificaţii excelente de găsit pe noile workstationuri Dell Precision.

Motive pentru care merită să cumperi Dell Precision

Merită să cumperi un workstation Dell Precision oricând ai nevoie de stabilitate şi de siguranţă în operare, când vrei să poţi folosi un workstation pentru toate tipurile de sarcini fără să te gândeşti la erori şi la probleme la o funcţionare îndelungată.

Noile Dell Precision Workstation beneficiază de tehnologia FlexBays front access care oferă maximum de stocare cu SATA, SAS, PCIe M.2/U.2 NVMe SSD şi lucru fără întreruperi în orice fel de scenarii. Pe lângă aceste caracteristici utile workstationurile Dell Precision au arhitectură de memorie cu 6 canale şi LRIMM până la 3TB, cu CPU selectate în sisteme CPU duale, tot ce le trebuie pentru VR, procesor grafic AMD Radeo Pro şi placa video NVIDIA Quadro.

Dell Precision Optimizer este un soft pe care îl vei găsi doar la aceste workstationuri de top, extrem de util. Ce face acest soft? Ajustează parametrii de funcţionare automat pentru performanţă maximă. Detectarea, remedierea erorilor e posibilă via RMT, Reliable Memory Technology în cazul DIMM.

Răcirea şi acustica sunt de calitate superioară la Dell Precision, designul termal multicanal fiind special gândit pentru o funcţionare optimă a unităţii în toate scenariile posibile. Certificarea ISV, procesoarele de ultima generaţie Intel Xeon scalabile până la 28 nuclee per procesor, dar şi variantele mobile cu diverse caracteristici utile, InfinityEdge, 4K, HDR sau OLED, Touch display, iată alte motive să cumperi un workstation Dell Precision.

Sustenabilitate şi testare minuţioasă

Testările sunt mereu riguroase pentru toată seria Dell Precision workstation, nu ai erori sau probleme de funcţionare indiferent ce s-ar întâmpla, cât timp ai folosi workstationurile.

Sustenabilitatea este şi ea importantă şi se ţine cont de ea atunci când se construiesc noile Dell Precision Workstation. Se foloseşte 46% plastit reciclat, 11% plastic din lanţurile proprii de aprovizionare. Turnurile Precision şi rack-urile se vor încadra în standardele impuse de Consiliul Global Electronics, fiecare produs este înregistrat EPEAT şi certificat ENERGY Star 8.0.

Şi pe lângă toate aceste caracteristici şi avantaje importante, Dell Precision Workstation va oferi putere de procesare mare, memorie RAM suficientă pentru orice fel de randari, lucru cu baze de date uriaşe, editări foto-video profesioniste în programe complexe. Personalizarea arhitecturilor va fi posibilă oricând astfel încât performanţele să fie şi mai bune şi mai bine adaptate în funcţie de domeniile în care se vor utiliza.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here