Mutări mobilă București. Cum distingi între amatori și profesioniști

0
506
mutari mobila bucuresti

Fiindcă bucureștenii recunosc că au nevoie de ajutor solid în mutarea mobilei și lucrurilor care umplu mobilierul, caută asemenea ajutor nu doar printre prieteni și rude, ci și cel oferit de firmele de mutări. Mai greu este să deosebească lauda nejustificată a prestatorilor de cei care preferă mai degrabă să informeze publicul despre diferitele aspecte care țin de mutări mobilă în București decât să opteze pentru a se lăuda singuri.

 

Și dacă firmele cu adevărat profesioniste spun de bine despre ele însele, de fapt reflectă realitatea și nimic mai mult. Dacă te interesează să afli despre cum te poți feri de amatori și cum recunoști profesioniștii din nișa de mutări mobilă din București, fii atent la cum se prezintă pe internet dar fii atent și la următoarele aspecte de mai jos.

 

  1. Câtă vechime în activitate are?

 

Sunt companii care mai fac și câte un transport de mobilă strecurat printre transporturi de altă natură. Cu alte cuvinte, nu sunt dedicate acestui segment și pot aborda lucrurile în mod superficial, lucru care nu te ajută. Companiile cu vechime în mutările de mobilă sunt mult mai conștiente de aspectele precum organizarea de dinainte, alocarea unei echipe de hamali pricepuți și cooperanți, care are suficientă grijă față de fiecare piesă de mobilier în parte dar și față de pereții și tocurile ușilor, cu care mobila nu ar trebui să intre în contact.

 

  1. Ce alte servicii mai prestează?

 

Companiile care sunt profesioniste în mutările mobilei vor ține cont de nevoia clientului și se vor dezvolta în consecință. Poate că bucureșteanul vrea să se mute în provincie. Poate că are de gând să se mute mai departe, chiar și în străinătate. Poate că se mută de la et. 4 fără lift tot undeva la et. 4 fără lift. Posibil ca acest client să aibă mobilă valoroasă sau electrocasnice noi. Sau poate că acest client știe că, dacă șifonierul mai este scăpat pe scări o singură dată, va fi bun doar de aruncat.

 

Nu în ultimă instanță, dacă ar fi nevoie de un loc unde surplusul de mobilă să fie păstrat până la încheierea amenajării sau renovării noii locuințe, profesioniștii și numai profesioniștii din mutări mobilă vor ști cum sau vor putea chiar ei asigura și partea de depozitare în boxe.

 

  1. Are în echipă specialist logistic?

 

Firmele serioase au în echipă cel puțin un specialist logistic, care să își facă o idee de ansamblu asupra proiectului de mutare și care să stabilească necesarul de băieți, de volum al dubei și de materiale de protecție, precum și o estimare de costuri. După ce îți dai acordul, totul merge șnur, fără complicații: echipa vine, pregătește mobila și celelalte bunuri pentru transport, le cară în ordine, cu grijă totodată rapid și în deplină siguranță până la dubă, apoi tot în maniera asta aduc totul și pun toate lucrurile pe poziție în noua locuință, ca să îți vină după aceea extrem de ușor să te instalezi.

 

Așadar, serviciile de mutări mobilă București depășesc cu mult simplul transport de mobilă prin București. Acum știi să faci diferența pe care numai profesioniștii o fac, și mulțumită faptului că poți distinge acum dintr-o treabă de amatori și una de profesioniști, știi să alegi o firmă profesionistă care să te ajute să te muți.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here