Am nevoie de jgheaburi noi! Ce sa caut?

0
102

Există diferite tipuri de jgheaburi concepute pentru a vă proteja casa de apa de ploaie. Sistemele pluviale ajută la îndepărtarea apei de la fundația casei tale. Astfel, aceste componente reduc daunele cauzate de umiditate – ce pot duce la fisuri și la formarea mucegaiului. De asemenea, fara jgheaburi ne este foarte greu sa ne protejam subsolul de inundații.

Chiar daca toate jgheaburile funcționează în mod similar, proprietarii de case au la dispozitie azi diferite stiluri din care sa aleaga. Stilul potrivit de jgheab depinde de designul arhitectural al acoperișului. Majoritatea stilurilor de jgheab vin în culori diferite. Este ușor să alegi unul care să se potrivească exteriorului casei tale – sau mai bine, sa cumperi atat tigla metalica cat si jgheabul de la acelasi producator, in aceeasi nuanta.

Longevitatea generală a unui jgheab depinde de tipul de material din care este făcut. Cel mai bine este să investiți într-un tip durabil pentru a evita viitoarele reparații ale jgheaburilor și a vă provoca daune casei.

Poti alege dintre …

  1. Aluminiu

Rezistente la rugină, pot tolera temperaturile de îngheț si usoare – din pacate, dezavantajul este că sunt predispuse la lovituri și la îndoire.

  1. Cupru

Nu ruginește și nu se corodează, insa durabilitatea lor notabilă le face mai scumpe decât alte tipuri de jgheaburi.

  1. Zinc

Jgheaburile din zinc au fost folosite de mult timp în casele de lux și necesită o instalare profesională.

  1. Oțel

Jgheaburile din oțel galvanizat sunt rezistente la rugină, dar oxidarea este inevitabilă după 10-15 ani. În timp ce oțelul inoxidabil nu ruginește, tipurile galvanizate sunt mult mai ieftine. Indiferent, acestea au un rating de durabilitate mai bun decât jgheaburile din aluminiu și vinil. Un dezavantaj al jgheaburilor din oțel galvanizat este că sunt mai grele decât alte opțiuni de jgheaburi.

Descopera noile sisteme de jgheaburi Flamingo de la Budmat

Un acoperiș complet din oțel, cu o garanție de 50 de ani se potrivește perfect în familia de acoperișuri modulare Budmat.

Instalare ușoară și rapidă

Componentele Flamingo sunt realizate cu atenție la cel mai mic detaliu și se potrivesc perfect între ele. Exact ca niște blocuri de construcție pentru copii. Acesta este motivul pentru care asamblarea este atât de ușoară.

Etanșeitate fiabilă

Componentele Flamingo sunt presate în matrițe special concepute, iar instalarea capătului de jgheab este atât de eficientă încât a fost patentata. Uitați de scurgeri.

Doar cele mai bune materiale

Flamingo foloseste oțel GreenCoat RWS (Rain Water System) fabricat de SSAB, o companie suedeză de oțel cu acoperire globală. Are o acoperire pe două fețe și este extrem de durabil. Acoperirile utilizate în produsele GreenCoat RWS conțin granule de polimeri care sporesc rezistența la zgârieturi a suprafeței.

Rezistență ridicată la factorii externi

Produsele GreenCoat RWS sunt un material de construcție ușor, cu o strălucire frumoasă. Ele sunt foarte rezistente la coroziune, radiații UV și zgârieturi.

Recomandat de Asociația poloneză a acoperișurilor

Flamingo s-a nascut prin munca multor constructorii de acoperișuri și pentru constructorii de acoperișuri. Este produsul oricărui profesionist

 

 

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here