Pergolele retractabile: cea mai buna optiune pentru industria HoReCa

0
167

Produsele destinate acoperirii teraselor sunt la mare cautare. Noi iti vom spune de ce pergolele retractabile sunt cea mai buna solutie pentru orice tip de afacere din HoReCa.

Afla acum avantajele pergolei retractabile si ia cea mai buna decizie.

 1. Conditii optime de acoperire si protectie

Daca vrei sa optezi pentru pergole retractabile, vei beneficia de multe avantaje.

Nu va trebui sa iti faci griji din cauza schimbarilor de temperatura. Acest tip de sisteme sunt concepute pentru a se plia pe toate nevoile unei terase. Indiferent de temperatura ridicata a verii sau de ploi, acestea iti vor proteja optim locatia.

Sistemul retractabil iti permite sa modifici oricand pozitia lamelor. Le poti adapta pentru a modifica luminozitatea din incapere sau a elimina lumina prea puternica.

Mai mult, materialele sistemelor sunt extrem de rezistente. Sunt realizate din aluminiu, reglabile in functie de dorintele tale si le poti personaliza. Pergolele sunt dotate cu protectie UV, iar cele bioclimatice pot fi controlate cu ajutorul tehnologiei, direct de pe telefon.

 1. Proiectare personalizata

Ce spui de adaugarea unor accesorii moderne?

Ca in orice business, probabil iti doresti sa te diferentiezi fata de concurenta. Stim cat de greu este sa gasesti furnizori, care sa isi plieze oferta pe nevoile tale.

Exista putine firme care se ocupa si de proiectarea pergolelor, iar printre acestea se numara Tentoexpress. Daca iti doresti anumite dimensiuni, dotari tehnice sau consultanta, ei sunt echipa la care trebuie sa apelezi.

 1. Accesorii pergole retractabile

Pergolele bioclimatice sunt foarte versatile: protectie si design modern garantat

Pentru ca doresti sa te diferentiezi si prin design, ai posibilitatea de a face modificari nu doar la nivelul dimensiunilor pergolelor.

Pergolele bioclimatice sunt cele ma versatile. Le poti adauga multiple accesorii, care sa ti completeze terasa, indiferent de tematica ei.

Cum iti poti personaliza pergolele retractabile?

 • Tehnologia de iluminare prin led de pe telefon
 • Sistem de incalzire: ideal pentru anotimpurile reci
 • Senzori pentru ploaie sau vant: poti opta pentru modificari automate ale pozitiei pergolelor, dupa conditiile externe.

De ce sa alegi echipa Tentoexpress?

Daca vrei sa faci o investitie inteligenta, trebuie sa alegi o firma cu experienta, care si-a demonstrat promtitudinea si serviciile de calitate.

Recomandarea noastra de incredere este Tentoexpress. Te intrebi de ce?

Acestia iti ofera:

 • Consultanta in alegerea pe care o faci.
 • Au experienta de peste 40 de ani si sunt certificati.
 • Proiectarea sistemelor de acoperire personalizata.
 • Servicii de montare a pergolelor si alte accesorii.
 • Producator de sisteme pentru inchidere, acoperire a teraselor.
 • Echipamente pentru accesorizarea terasei.
 • Preturi avantajoase.

Apeleaza la serviciile uneia dintre cele mai mari firme producatoare de pergole si sisteme de acoperire. Profita de preturile competitive.

Modernizeaza-ti acum terasa cu Tentoexpress!

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here