Ce trebuie să știi despre asigurările RCA

0
87

Asigurările de răspundere civilă auto sunt obligatorii indiferent de vehiculul pe care îl conduci, în situația în care acesta este utilizat pentru a te deplasa pe drumurile publice. În general, fiecare șofer cunoaște utilitatea unei asigurări de tip RCA, întrucât aceasta vine în ajutorul persoanelor prejudiciate în situația apariției unui accident. Altfel spus, o asigurare RCA va despăgubi persoana prejudiciată în cazul accidentului, atunci când acesta a fost cauzat de proprietarul autovehiculului. Rămâi alături de noi și descoperă câteva informații pe care trebuie să le știi despre asigurările RCA!

  1. De ce ai nevoie de o asigurare RCA?

Nu este un secret faptul că asigurarea RCA se impune pentru autovehiculele care sunt utilizate pentru deplasarea legală pe drumurile publice. Aceasta reușește să acopere cu succes orice pagube materiale la nivelul celorlalte vehicule, alături de alte costuri explicate de legea RCA. Mai mult decât atât, asigurarea RCA ia în calcul și despăgubiri în cazul vătămărilor corporale sau a decesului.

  1. Cum poți alege o asigurare RCA?

În general, în țara noastră există 10 mari asiguratori care au aviz de emitere a polițelor RCA. Așa cum este de așteptat, costurile diferă în funcție de broker, motiv pentru care fiecare client este liber să aleagă opțiunea pretabilă lui. Recomandarea noastră pentru tine este să folosești un calculator rca ieftin pentru a vedea care sunt costurile la care să te aștepți.

Pregătește din timp autoturismul tău cu toate documentele de care are nevoie, pentru a te putea deplasa pe drumurile naționale în completă legalitate!

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here