Ce metode chirurgicale te pot ajuta să îți mărești și să îți îngrosi penisul?

0
143

Faloplastia (sau penoplastia) este o procedură chirurgicală intimă care permite mărirea penisului. Pacienții care doresc îngroșarea sau prelungirea penisului au în cea mai mare parte un sex care este în normalitate. Totuși, inconvenientul cauzat este atât de mare încât se poate transforma într-un complex de inferioritate, chiar într-o adevărată inhibiție.

Când dimensiunea penisului nu este satisfăcătoare, bărbatul poate lua în considerare o faloplastie la drdiana.ro. Percepția dimensiunilor este adesea foarte diferită de la un om la altul. În starea de flaciditate (în repaus), penisul măsoară în medie zece centimetri lungime și nouă centimetri în circumferință. Când este erect, măsoară în medie cincisprezece centimetri lungime și doisprezece centimetri în circumferință.

Dorințele de mărire trebuie să rămână realiste. Luarea în considerare a motivațiilor și așteptărilor pacientului este așadar foarte importantă pentru ca rezultatul final să nu fie frustrant.

Cursul intervenției de penoplastie

Operația de chirurgie a penisului se efectuează sub anestezie locală sau generală fără spitalizare și durează între treizeci și patruzeci și cinci de minute.

Alungirea singură este foarte rară pentru că, evident, are totul de câștigat din combinarea cu îngroșarea. În acest caz, de fapt, există o creștere a circumferinței penisului în repaus și în erecție. În plus, greutatea grăsimii adăugate întinde penisul și contribuie simultan la îmbunătățirea expansiunii țesutului pielii.

Pacienții preferă adesea îngroșarea singură, o procedură mai puțin greoaie decât operația generală, dar cele două operații pot fi combinate cu ușurință.

Penoplastie de îngroșare

Se efectuează folosind lipofilling. Extracția grăsimii se face la nivelul pubisului, regiunea internă sau externă a coapselor, abdomen sau uneori fese. Aceste zone sunt bogate în adipocite care nu sunt foarte sensibile la variațiile de greutate și permit o mai bună întreținere a grefei de grăsime în timp.

Chirurgul îndepărtează, fără infiltrare prealabilă, o cantitate de grăsime care variază între 40 și 70 cm3, folosind o canulă cu vârf de spumă conectată la o seringă.

Îngroșarea penisului se poate realiza și prin penoplastie medicală prin injecții cu acid hialuronic în loc de grăsime. Intervenția este mai ușoară decât lipofilling-ul, dar rezultatul este temporar și injecțiile trebuie repetate aproximativ la fiecare 18 luni.

Consecința operației pe penis

Consecințele sunt ușoare și nu foarte dureroase.

După îngroșarea penisului

  • Fără fire.
  • Umflare ușoară, câteva vânătăi rare, fără durere.
  • Odihnă sexuală timp de 2 săptămâni.
  • Reluarea activității la 24 de ore după operație.

După mărirea penisului

  • Firele sunt îndepărtate la zece până la cincisprezece zile după operație. Nu este nici un pansament de făcut, ci o simplă spălare cu apă și săpun.
  • Tratament analgezic pentru câteva zile. Edem și deformare temporară a penisului pentru câteva zile.
  • Repaus sexual timp de 1 lună.
  • Reluarea activității la 1 săptămână după operație.
Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here