Cum să îți renovezi sufrageria dacă ai un buget limitat

0
195

Găsirea modalităților de a îți actualiza și de a îmbunătăți aspectul actual al unei încăperi fără a pierde banii este mai ușor decât credeai. Renovarea sufrageriei tale nu trebuie să fie costisitoare sau dificilă, mai ales dacă ai un plan dine făcut înainte. În plus, actualizarea spațiului tău poate avea un impact pozitiv asupra vieții tale în general. Un aspect renovat poate oferi o senzație mai deschisă, lucru care te va împinge să socializezi cu prietenii și familia. În plus, un nou aspect proaspăt te va inspira și te va ajuta să fii entuziasmat să petreci din nou timpul în casa ta.

Iată cum să îți renovezi sufrageria dacă ai un buget limitat:

 

Actualizează-ți iluminarea

Iluminatul este unul dintre acele lucruri despre care nu îți dai seama că poate face o diferență enormă până nu dispare. Fie că este vorba de un întrerupător de intensitate în camera de zi, de noi lumini cu halogen sau chiar de un bec mai strălucitor, lumina are puterea să îți lumineze spațiul și să îl facă să se simtă mai deschis. Dacă vrei să îți modifici iluminatul din camera de zi cu un buget redus, alege plafoniere cu led de la Led-Zone.ro, care îți vor oferi o lumină caldă în încăpere, astfel făcând sufrageria să pară mai mare. 

Adăugă o culoare nouă pereților

Când vine vorba de vopsirea pereților, nu trebuie să spargi banii pentru a obține un aspect proaspăt, nou. Câteva culori vibrante sau un model îndrăzneț pot avea un impact uriaș asupra decorului sufrageriei tale. Vopseaua pentru pereți este cea mai ieftină și mai ușoară modalitate de a îți modifica și înfrumuseța spațiul. Deși există multe mărci și opțiuni din care să alegi, majoritatea vopselelor de perete au prețuri similare. Așadar, dacă dorești să îți actualizezi camera de zi cu un buget, ține cont de acest lucru.

Adăugă o temă coerentă decorului tău

Când vine vorba de decorare, este important să păstrezi un decor coerent în livingul tău. Acest lucru te ajută să creezi un spațiu unitar în care toate piesele par să aparțină aceleiași camere. Acest lucru poate fi deosebit de util dacă sufrageria are un amestec mai eclectic de piese. O temă coerentă poate fi la fel de simplă ca păstrarea câtorva piese în camera de zi care sunt legate fie prin faptul că au culori similare, fie prin stilul lor (de exemplu, canapeaua, măsuța de cafea, rafturile de cărți etc.). Acest lucru oferă decorului tău. un aspect consistent, coeziv. De asemenea, poți merge pe calea mai elaborată adăugând elemente la decor care sunt tematice în jurul unei teme mai mari. De exemplu, dacă sufrageria ta este un amestec de piese vintage și piese mai moderne, poți adăuga un obiect decorativ sau două legate de tema mai mare (de exemplu, o vază în stil vintage, un ceas de lemn etc.).

A trăi într-o casă este un privilegiu, așa că este important să profiți la maximum de acel spațiu. Dacă sufrageria are nevoie de un pic de înfrumusețare, există o mulțime de moduri de a face acest lucru cu un buget redus.

 

Sursă foto: unsplash.com

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here