TOP strategii de pariuri pe care trebuie sa le încerci

0
203

Jocurile de pariuri pot fi distractive și profitabile în același timp, dacă le înțelegi regulile încât să profiți la maxim de experiență. 

Dacă știi să profiți de experiență și să aplici anumite strategii, poți să te bucuri la maxim pentru a câștiga. 

În prezent oamenii pot accesa tot felul de platforme de pariuri care oferă ocazia de a juca jocuri de cazino dar și multe altele. Deși unii jucători au o anumită strategie de pariere, cei mai mulți pariori plasează aleatoriu miza. Aceștia merg pe ideea că dacă pariază sume mici merg la sigur. Acest lucru poate fi folosit până la un punct însă dacă e vorba de sume mari, este bine să te documentezi un pic.

Există diferite strategii de top pe care le poți folosi pentru a-ți crește șansele de a câștiga bani, și care implică modul în care gestionezi pariurile, cât pariezi, câte runde sau când să schimbi jocurile. Dacă vrei să duci la nivelul următor experiența dar totuși să te bucuri de jocuri ca la aparate îți poți mări profiturile pe termen lung. 

Sistemul Fibonacci

Strategia constă în a paria o sumă egală cu suma a doua pariuri anterioare. Se începe cu două unități și dacă pariul este pierdut se continuă cu trei. Sunt anumite jocuri în care sistemul funcționează cel mai bine și merită să consulți informațiile complete despre pariuri sportive înainte.

Sistemul de pariuri Labouchere

Este o strategie folosită adesea în jocuri și implică realizarea unei liste de numere, care se adună la pariul total pe care jucătorul poate să îl facă. Acesta pariază după această listă și pe măsură ce câștigă taie numere de pe listă și continuă astfel până toate numerele sunt bifate.

Parierea conform Martingale

Este una din cele mai vechi strategii și presupune ca jucătorii să își dubleze pariurile după fiecare pierdere, până când în cele din urmă câștigă. Cel mai bine funcționează când e vorba de jocuri cu cote egale de bani. 

Strategia 1326

Urmând acest mod de a juca jucătorul trebuie să parieze patru unități iar când câștigă continuă să parieze patru unități până pierde. Ulterior, jucătorul trebuie să mărească miza cu o unitate până când ajunge la treisprezece, punct în care se va opri. 

Strategia șarpelui roșu

Este un sistem popular de pariuri folosit preponderent de jucătorii asiatici. Această strategie le cere jucătorilor să-și dubleze pariurile după fiecare câștig, până când ajung la numărul de unități care au început. Este o strategie grozavă pentru a maximiza câștigurile, pentru că permite continuarea jocului fără a pierde banii după o singură pierdere.

Există multe strategii din care sa alegi sau sa testezi care este cea mai ușoară sau potrivită ție. Din fericire sunt suficiente ghiduri care oferă explicații și îndrumare.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here