Baloane inscripționate – un mod eficient de promovare al companiei tale

0
92

Știai că baloanele cu logo sunt unul intre cele mai eficiente gadget-uri ale companiei care rămân în memoria clienților? Sunt originale și caracteristice și sunt iubite atât de copii, cât și de adulți. Ele evocă amintiri plăcute din copilărie, sunt asociate cu libertatea și lejeritatea și au și o funcție decorativă. Acesta este motivul pentru care toți iubesc baloanele. Și poți folosi acest aspect pentru a-ți promova compania!

Un tip de publicitate neobișnuită pentru companii

Construirea imaginii unei companii este un proces pe termen lung. Câteva reclame media tradiționale nu sunt suficiente. Clientul trebuie să se familiarizeze cu marca ta. Repetabilitatea unui element, cum ar fi un logo, te va ajuta cu siguranță în acest sens. Cheia este să găsești un mediu care să-ți promoveze în mod eficient afacerea. Și merită să încerci cu baloane inscripționate cu logo-ul și numele companiei.

Clienții s-au obișnuit cu forma tradițională de publicitate. Pliantele împărțite la fiecare pas au devenit atât de iritante încât majoritatea oamenilor le aruncă pur și simplu la gunoi. Nimeni nu mai vrea să bage mai multe hârtii în buzunare. La rândul lor, au învățat să ignore publicitatea de pe panouri publicitare. Pentru a menține atenția clienților tăi, oferă-le ceva non-standard… precum baloane cu sigla companiei tale. Colorate, mari sau mici – baloane din latex sau folie pastel, lucioase sau metalizat. Iar dacă vrei să-ți faci brandul și mai vizibil, alege baloane cu heliu. Poți ajusta liber dimensiunea și forma lor în funcție de nevoile tale. Le poți instala cu ușurință exact unde dorești. Este garantat că nimeni nu va fi indiferent la o astfel de publicitate!

De ce merită să comanzi baloane inscripționate cu logo-ul companiei?

Baloanele inscripționate cu logo-ul companiei sunt promovarea perfectă. Sunt perfect vizibile și pot fi un element decorativ de neînlocuit al unui spațiu de companie. Ele te vor ajuta să atragi atenția asupra standului la târguri și evenimente din industrie. Vor fi întotdeauna primite pozitiv atât de tineri, cât și de bătrâni. Sunt o formă grozavă de distracție pentru copii și aduc mereu un zâmbet pe buze, amintindu-le adulților de momente plăcute. Baloanele atrag întotdeauna atenția și, cel mai important, sunt ieftine și promovează eficient compania.

Ce tip de baloane ar trebui să alegi?

Alegerea baloanelor potrivită nu este ușoară. Perlate, translucide, mate. Sau mici, mari ori imense. Ar trebui să fie umflate cu heliu sau aer? Latex sau folie? Pe care să le alegi?

Trebuie să știi că baloanele din folie au o suprafață de imprimare mai mare. Sunt mai durabile decât latexul, deoarece capacitatea lor de a reține heliu este de până la câteva săptămâni. Logo-ul tău va arăta mult mai elegant și mai impresionant pe ele. Aceasta este o alegere excelentă dacă mergi la un târg de mai multe zile și nu dorești să schimbi aspectul standului în fiecare zi. Mai mult, sunt reîncărcabile. Deci sunt reutilizabile. Asigură-te că ții cont de acest lucru atunci când alegi baloane cu sigla companiei.

Un balon cu imprimeu nu este doar un mijloc excelent de promovare a companiei tale, ci si un cadou frumos pe care destinatarul îl va asocia cu ceva plăcut. Și nu există nimic mai frumos decât asocierile pozitive cu compania ta, nu?

 

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here