TOP 5 idei de cadou pentru ziua de naștere a copilului tău

0
122
TOP 5 idei de cadou pentru ziua de naștere a copilului tău

Când vine vorba de cadouri pentru cel mic, alegerea ți se poate părea puțin dificilă, însă urmărind cu atenție activitățile lui preferate și ascultându-i dorințele, totul va fi mai ușor. În primul rând, trebuie să ții cont de vârsta lui pentru a putea lua decizia corectă.

      Investește timp în educația copilului tău prin cadouri ce îl vor ajuta să se dezvolte.

Iată 5 idei de cadouri cu care îl vei surprinde pe cel mic!

  1.     Jucării educative

Este mult mai ușor să înveți cu ajutorul unor jucării atent alese. Din orice joacă, îi poți dezvolta copilului tău abilități noi. Totul depinde de cum alegi tu să abordezi momentele acestea. Optează pentru jucării interactive sau obiecte desprinse din viața de zi cu zi, cum ar fi o bucătărie în miniatură sau un banc de lucru. Astfel el va putea descoperi ce îi place. De asemenea, pentru cei mici, o idee excelentă sunt centrele cu activități, cu ajutorul cărora el își va putea dezvolta imaginația. Urmărește-i activitățile preferate și descoperă jucăriile pentru copii  adaptate pentru vârsta și interesele lui. Pe  babyjohn.ro, găsești o gamă largă de posibile cadouri excelente pentru micuțul tău.

  1.     Jocuri de familie

Jocurile de familie sunt oportunități minunate de a vă petrece timpul împreună și de a crea momente memorabile. Acestea sunt potrivite pentru copilul tău deoarece îl învață cum să gestioneze o competiție și cum să reacționeze unui posibil succes sau unui eșec. Jocurile de familie îi vor dezvolta celui mic abilități sociale, cum ar fi comunicarea și cooperarea cu ceilalți oameni. Pe piață, există o mulțime de astfel de jocuri dintre care poți achiziționa unul potrivit pentru interesele voastre.

  1.     Cărți

Pentru dezvoltarea lor intelectuală, alege cărți potrivite pentru vârsta lui. Poți opta fie pentru cărți cu povești clasice, cărți educative sau cărți de colorat. Încearcă să îi dezvolți și aceasta latură și să îi cultivi atracția pentru citit și fantastic. Cu ajutorul ilustrațiilor din cărțile adresate copiilor, cel mic poate asocia mai ușor firul poveștii cu imagini clare și atractive. Ar fi interesant dacă ai putea opta pentru cărți ce abordează subiecte și situații din viața de zi cu zi, cum ar fi rezolvarea unei probleme, ajutorul față de oamenii din jur, prietenia și empatia. Fii alături de copilul tău în această călătorie prin lumea poveștilor. În cazul în care el este atras de arta desenului și a picturii, îl poți surprinde cu cărți de colorat spectaculoase ce îl vor ajuta să-și dezvolta hobby-ul.

  1.     Bicicletă, tricicletă sau role

Pentru activitățile în aer liber, poți opta pentru diferite articole ce vă vor face plimbare mult mai interactive. În funcție de vârstă, poți alege fie o bicicletă, o tricicletă, dacă copilul are o vârstă mai fragedă sau role. Puteți realiza această activitate împreună. Achiziționează pentru amândoi un articol interactiv ce vă va transforma în totalitate plimbările în amintiri de durată.

Așadar, surprinde copilul cu unul dintre aceste cinci idei de cadouri de excepție. Acordă timp pentru a putea alegerea cea mai potrivită pentru cel mic.

Sursa foto: pexels.com

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here