Cum să vă amintiți când expiră rovinieta ?

0
196
management rovinieta
management rovinieta

Compania dumneavoastră are multe mașini? Cum să vă amintiți când expiră rovinieta ?

Mediul de afaceri românesc poate fi caracterizat cu ușurință printr-un singur cuvânt: ”
Nebunie”. Conform statisticilor, în ultimii ani tot mai puțini antreprenori se decid să înceapă o afacere în România, iar această recesiune economică are la bază mai mulți factori.
Legile sunt stufoase, aplicarea lor este imposibilă, concurenta in domeniu este acerba, iar instituțiile statului sunt deseori nedrepte. În acest sens, piața însăși resimte, din păcate, o mare lipsă de seriozitate, respect și profesionalism.
Una dintre problemele cu care se confruntă antreprenorii din Romania cu parcuri auto in administrare este reprezentată de taxele de drum. Poate părea o problemă banală, dar în realitate, sistemul este conceput în așa fel încât, dacă o mașină sau chiar un camion iese accidental de pe drumurile nationale fără rovinieta, se va alege cu o amendă consistentă.

După cum știți, în 2022, prin Legea 241 din 10 iulie, amenda pentru lipsa unei roviniete a fost majorată la 5.950 de lei pentru o combinație cap-tractor cu semiremorcă. O sumă absolut uriașă. Nici autoturismele nu sunt scutite de amenzi mari, Legea 241 din 10 iulie 2022 precizând că amenzile inecep de la 275 RON si ajung chiar si 1000 RON.
Companiile de transport și firmele care au un număr mare de autovehicule in flota auto își pot avaria vehiculele din cauza neatenției, dar nu trebuie să uite de asigurarea obligatorie a autovehiculelor – RCA sau de roviniete. Așa cum am menționat mai sus, afacerile în România sunt foarte competitive. Problemele ca antreprenor sunt întotdeauna înrădăcinate în inima ta și te pot distruge practic în loc să participe efectiv la dezvoltarea afacerii tale.

Partea bună în ceea ce privește taxa auto este că tehnologia online s-a dezvoltat foarte mult în ultimii ani și acum există servicii precum rovinieta.online care îți pot lua efectiv grijile legate de taxa auto respectiv roviniete online.

Plicurile care conțin amenzi sunt livrate periodic companiei dvs.? Cum stopam acest fenomen?

Cum rovinieta.online te poate ajuta să eviți amenzile de roviniete?

Rovinieta.online este un serviciu gratuit pentru antreprenori, administratori de flote și organisme / institutii publice. Puteți gestiona în timp real taxele de drum. Atunci când achiziționați online prin intermediul acestui portal, totul se află într-un singur loc încă de la început, cu alerte de expirare gratuite.
Deși cuvântul „gratuit” sună înșelător în mediul de afaceri românesc, vă garantăm că acest serviciu este complet gratuit și că nu există taxe ascunse sau comisioane.

management rovinieta
management rovinieta

Iată care sunt beneficiile acestui serviciu de gestionare a flotei:
Beneficiile utilizării serviciului gratuit al rovinieta.online

– Puteți configura o bază de date cu vehiculele din flota dumneavoastră; cu ajutorul acestei baze de date puteți vedea istoricul achizițiilor și toate documentele de plată sunt disponibile online;

– Serviciul trimite notificări prin e-mail atunci când o rovinieta pentru un anumit autovehicul este pe cale să expire. Dacă urmați aceste avertismente, va fi aproape imposibil să mai primiti o amendă la biroul dvs.;

– Este posibil să emiteti mai multe roviniete pentru mai multe vehicule în același timp. Această funcție este disponibilă gratuit pe rovinieta.online și este menită să economisească timp semnificativ pentru personalul responsabil cu gestionarea parcului auto. Gestionarea flotei este o muncă destul de solicitantă, cu un număr foarte mare de sarcini incluse în fișa postului.
Cu toate acestea, cel mai mare avantaj al acestei platforme online de publicare și gestionare a rovinietelor este capacitatea de a externaliza complet achizitia si emiterea rovinietelor. Cu alte cuvinte, pe baza unui simplu formular de comandă, un angajat calificat de la rovinieta.online va răspunde solicitarilor dvs.

Sunt servicii gratuite si nepretuite!

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here