Colecția de Cozonaci Însiropați Boromir

0
310
Boromir

Din dorința noastră de a te surprinde cu o nouă combinație de arome, am creat Colecția de Cozonaci Însiropați Boromir. Gustul lor unic este conferit de siropul de vanilie naturală cu care sunt infuzați, dar și de miezul bogat în umplutură. Cu cremă de nucă și cireșe sau cacao, cele două sortimente de Cozonaci Însiropați au fost concepute ca o reinterpretare a cozonacului tradițional.

În prepararea Cozonacilor Însiropați punem multă pasiune și folosim ingrediente alese cu grijă pentru ca gustul lor să împartă bucurie. Dospirea lentă cu maia și siropul de vanilie naturală, de calitate superioară, îi transformă într-o bunătate. După 36 de ore de preparare în tihnă, Cozonacii Însiropați capătă un gust și o textură inconfundabilă.

Cozonacul Însiropat Boromir cu nuci și cireșe îți oferă un moment intens de savoare încă de la prima degustare. Cireșele aromate și nucile crocante îi definesc gustul, iar siropul de vanilie naturală îi îmbogățește miezul pufos. Pentru iubitorii de gusturi clasice, am creat încă un sortiment delicios și anume, Cozonacul Însiropat Boromir cu cremă de nuci și cacao. Miezul de nucă și cremă de cacao se împletesc într-o armonie de arome și texturi.

Cozonacii Însiropați Boromir completează perfect masa de sărbătoare, însă pot fi serviți și în zilele obișnuite. De Crăciun, de Paște sau cu alte ocazii speciale, pot fi o surpriză minunată pentru familie și prieteni.

Pe cât de gustoși, pe atât de versatili sunt când vine vorba de modul de servire. Alături de cafeaua preferată sau de un pahar cu lapte, gustul lor îți aduce îndată zâmbetul pe buze. Pentru un plus de savoare, îi poți servi cu diferite topping-uri pe placul tău: sosuri fine de ciocolată, vanilie sau caramel, fructe proaspete, nuci pralinate sau frișcă. Găsești online Colecția de Cozonaci Însiropați pe boromirmarket.ro, dar și în hypermarket-uri.

Boromir împarte bucurii însiropate!

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here