Lazăr Ion Marian, deputat USR Vâlcea: Guvernul plafonează preţurile la energie în defavoarea românilor!

0
166

Recenta prelungire a plafonării preţurilor la energie electrică şi gaze a provocat reacţii mixte, mulţi fiind de părere că această plafonare nu este una în interesul cetăţenilor, ea făcându-se la un preţ mai mare decât preţul actual din piaţă. Aceeaşi opinie o are şi deputatul USR Vâlcea, Lăzar Ion Marian, care a ieşit public cu o postare pe acest subiect:

„Guvernanţilor le place foarte mult să se pretindă salvatorii ţării, salvatorii economiei, salvatorii românilor, dar în realitate sunt nişte gropari.

Mai nou, ni se prezintă ideea plafonării preţului la energie electrică drept o mare reuşită, dar, de fapt, este o nouă schemă prin care românii sunt jecmăniţi. De ce? Pentru că plafonarea pe care au făcut-o iarăşi este la un nivel mai mare decât preţul pieţei şi din ea nu câştigă românii, care ar putea să plătească mai puţin, ci câştigă furnizorii şi, implicit, statul.

Plafonarea lor înseamnă preţuri mai mari decât cele de pe piaţa liberă de energie, care nu poate regla preţurile aflate acum pe un trend descendent în toată Europa. Acest lucru îl ştiu foarte bine şi cei de la PSD/PNL, dar refuză să ia măsuri pentru că le convine ca „băieţii deştepţi” să facă rost de bani în acest an electoral.”

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here