Ce pot face copiii in timpul vacantei de Paste? Studierea limbii engleze poate fi o optiune amuzanta

0
197

In timpul vacantelor sau a Sarbatorilor, activitatile dedicate copiilor revin in prim-plan. O tabara de zi, o vizita la bunici, o scurta excursie, esentialul este ca cel mic sa aiba ocupatie si, daca se poate, sa se bucure pe intregul parcurs. Din fericire, Pastele aduce cu el ocazia perfecta de a oferi juniorului o experienta valoroasa – lectii de engleza pentru copii Novakid, foarte distractive si interactive.

Da, ai citit bine! Studiul poate fi amuzant, in special pentru categoria de varsta 4 – 12 ani. Abordarile educationale s-au schimbat de-a lungul timpului, metodele de invatare s-au digitalizat, toate acestea oglindindu-se in rezultatele excelente obtinute si in gradul general de satisfactie ridicat.

Ca atare, participarea la cursurile Novakid in timpul Sarbatorilor de Paste poate fi o idee grozava – dar sa intelegem cum functioneaza.

Jocul, cheia motivatiei

Nu este necesar sa subliniem prea mult importanta limbii engleze. Fiind vorbita in intreaga lume, reprezinta instrumentul central prin care copiii se vor putea conecta cu viitorii colegi de serviciu sau cu prietenii care calatoresc in strainatate. In plus, majoritatea orelor libere vor fi petrecute consumand continut in limba engleza, fie ca ne gandim la navigarea pe web si retele sociale, privitul la televizor sau joaca online.

Novakid, metoda educationala dovedita ce combina studiul si distractia, este deosebit de placuta pentru juniori. Bazandu-se pe datele unei cercetari amanuntite, care arata ca imbinand motivele narative si abordarea jucausa se obtine o crestere cu 39% a rezultatelor invatarii si se sporeste dragostea de limba si cultura, aceasta platforma de engleza online pentru copii sprijina asimilarea noilor informatii prin jocuri video interactive, indeplinirea sarcinilor, citirea benzilor desenate si multe altele. Cand placerea este inerenta procesului de invatare, granita dintre vacanta de Paste si studii se estompeaza, in sens pozitiv.

Invatatul remote, practic si de efect

Lectiile de engleza se desfasoara online, flexibilitatea si comoditatea fiind primordiale. Este necesar doar un computer cu acces la internet pentru a participa. In plus, cursurile sunt oferite de profesori experimentati, specializati in predarea copiilor. Dincolo de invatarea limbii, accentul este pus pe construirea increderii si imbunatatirea abilitatilor de comunicare intr-un mediu virtual global. Discutiile se desfasoara exclusiv in engleza, asigurandu-se atentie 100% din partea tutorelui, iar progresul fiind reflectat intr-un mod simplu pentru parinti prin sistemul de invatare.

Studiul la distanta, potrivit pentru schimbarile care au loc in lumea aglomerata de azi, prezinta si provocari. Prin urmare, fiecare unitate de lectie are un interval de doar 25 de minute si este adecvata duratei de atentie de care dispun tinerii cursanti. In cadrul acestor sesiuni, juniorii isi dezvolta o autonomie de invatare online, care genereaza rezultate mai bune in acest proces remote.

Utilizarea mediilor virtuale permite implementarea unei abordari ludice, ce foloseste mijloace vizuale interactive avansate intr-un cadru asociat cu placerea copiilor. Pe masura ce nivelul de interes al elevului creste, invatarea devine mai eficienta.

Vrei ca micutul tau sa-si dezvolte cunostintele si sa se distreze in acelasi timp? Atunci profita de vacanta de Paste si programeaza o lectie de engleza pentru copii in mod gratuit aici!

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here