Regăsirea Ființei prin Știință și Credință – Eveniment de anvergură la Târgu Jiu

0
192

La data de 6 aprilie 2024, orașul Târgu Jiu a fost gazda unui eveniment cultural și spiritual de anvergură, care a reunit peste 7000 de participanți pe Stadionul Municipal. Organizat de Consiliul Județean Gorj și Primăria Municipiului Târgu Jiu, împreună cu colaborarea Ansamblului Profesionist „Doina Gorjului”, evenimentul a fost un punct de întâlnire important pentru comunitate.

Sub titlul „Regăsirea Ființei prin Știință și Credință”, a avut loc un dialog captivant între două personalități marcante: preotul și profesorul universitar dr. Constantin Necula și distinsul academician prof. univ. dr. Alexandru Vlad Ciurea.

Discuțiile lor au explorat intersecțiile dintre spiritualitate și știință, încercând să ofere răspunsuri la întrebări fundamentale despre existență și credință. Evenimentul a fost moderat de către cunoscuta prezentatoare TV, Florentina Fântânaru. Prin acest dialog, participanții au avut ocazia să se apropie mai mult de înțelegerile profunde ale ființei umane, într-un cadru care a îmbinat cu armonie gândirea academică și înțelepciunea spirituală, contribuind astfel la îmbogățirea vieții culturale și spirituale a comunității din Gorj.

Preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, Cosmin Mihai Popescu, a transmis mulţumiri tuturor celor ce au făcut posibil acest eveniment: „Vreau să mulțumesc fiecărei persoane care a făcut posibil acest eveniment, de la organizatori la participanți, pentru că ați ales să petreceți aceste momente speciale alături de noi. Sunt profund recunoscător pentru energiile pozitive, pentru schimbul de idei și pentru inspirația pe care fiecare dintre voi a adus-o în cadrul acestui eveniment.” – a fost mesajul transmis de Preşedintele C.J. Gorj pe pagina sa de Facebook.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here