Cum alegi restaurantul perfect, atunci când vrei să organizezi un eveniment?

0
83

Indiferent dacă planifici o nuntă, un botez, o petrecere aniversară sau un eveniment corporate, locația influențează major atmosfera și experiența invitaților. Dacă vrei amintiri memorabile, trebuie să o alegi corect.

Cum alegi restaurantul perfect atunci când vrei să organizezi un eveniment?

Primul pas în alegerea restaurantului este stabilirea bugetului. Trebuie să știi încă de la început câți bani ești dispus să investești și să fii calculat. În caz contrar, poți ajunge la cheltuieli uriașe.

La stabilirea bugetului ia în considerare costurile asociate nu doar cu meniul, ci și cu alte servicii oferite de restaurant, cum ar fi decorul, echipamentele tehnice, ospatarii, barul, etc.

Al doilea pas este stabilirea numărului de invitați. În funcție de acest număr, poți alege mărimea sălii pe care o vei folosi. Dacă ești în căutarea unui restaurant în sector 4 și ai până în 70 de invitați, una dintre cele mai bune opțiuni pe care le ai la dispoziție este Restaurant Benjamins.

Restaurantul trebuie să fie accesibil pentru toți invitații. O locație aflată aproape de punctele de transport public poate fi un avantaj major. De asemenea, un avantaj major este prezența unei parcări, fie în cadrul restaurantului, fie în apropiere.

Dacă vrei un eveniment memorabil, vizitează restaurantele pe care ai pus ochii în prealabil pentru a te asigura că atmosfera și stilul sunt potrivite pentru evenimentul pe care îl organizezi.

Multe restaurante oferă servicii suplimentare care pot fi extrem de utile în organizarea unui eveniment. Acestea pot include servicii de decorare, echipamente audio și video, posibilitatea de a angaja un DJ sau o trupă, precum și personal dedicat. Cu cât ai mai multe servicii, cu atât este mai bine.

Calitatea meniului, cel mai important aspect

Toate detaliile sunt importante, însă cel mai important este meniul. Orice invitat poate să fie cucerit de gustul mâncării, așadar, este bine să alegi un restaurant care poate oferi un meniu diversificat, care să includă multiple opțiuni culinare și care folosește doar ingrdiente proaspete. Indiferent de cât de frumos arată restaurantul și de cât de multe servicii oferă, nu lua decizia finală înainte de a gusta mâncarea pe care o oferă.

Dacă nu îți plac foarte mult preparatele din degustare, dar mâncarea este totuși de calitate, discută cu chef-ul restaurantului pentru a ajusta meniul!

Înainte de a semna contractul, citește recenziile online și cere recomandări de la prieteni, familie sau colegi care au organizat evenimente în restaurantul respectiv! Recenziile sincere te pot ajuta să eviți o mulțime de neplăceri.

.Dacă totul pare în regulă, asigură-te că toate detaliile, inclusiv costurile, serviciile incluse, politica de anulare și alte condiții, sunt stipulate în contract și că ambele părți sunt de acord cu acestea.

Important:

  • Nu lăsa totul pe ultima sută de metri! Ideal ar fi să faci rezervarea cu cel puțin șase luni înainte, pentru a te asigura că vei obține data dorită și pentru a avea suficient timp să planifici toate detaliile.
  • Notează absolut tot ceea ce discuți cu reprezentanții restaurantului și trece fiecare detaliu în contract!

Nu este ușor să alegi un restaurant perfect pentru evenimente, însă odată ce ai făcut-o, îl poți folosi pentru mai multe evenimente.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here