Breaking
„Un Iaht de 100m costă un MILIARD. Te faci de râs dacă nu ai cel puțin 200m”

Într-o ediție transmisă live de Gândul, Dan Diaconescu a vorbit despre discrepanțele dintre cei extrem de bogați și oamenii de rând, oferind exemple din lumea afacerilor și a luxului. Potrivit lui, bogații trăiesc într-o realitate complet diferită, în care obiectele de lux devin simboluri ale statutului social. Urmăriți aici, integral, emisiunea lui Marius Tucă.
Dan Diaconescu explică modul în care miliardarii negociază achizițiile de lux fără a se gândi la costuri. Unii dintre ei cumpără lucruri doar pentru a-și afirma statutul, fără o nevoie reală.
„Ei Bogații nu ne înțeleg pe noi săracii. Elon Musk a trimis lui Sam Altman, a trimis o ofertă și a zis știi ceva, vreau să-ți cumpăr asta până mâine. Zice asta de 100 de miliarde dacă vrei să-ți dăm nu știu ce și ăla a zis Domnule, nu, mulțumesc cutare, dar zice am înțeles că Twitter-ul, că X ar fi de vânzare. Bogații ăștia nu ne înțeleg pe noi, săracii, sub nicio formă, fiindcă și eu am întrebat exact ca Marius Tucă, cum mă întreabă el pe mine acum, am întrebat un prieten care își cumpărase un iaht de 30 și ceva de metri și efectiv își mânca de sub unghii la propriu.”, spune acesta.
Dan Diaconescu: „Luxul nu are limită pentru cei extrem de bogați”
Diaconescu vorbește despre obsesia miliardarilor pentru a avea întotdeauna cel mai scump și mai mare obiect de lux. De la iahturi până la avioane, totul trebuie să fie mai impunător pentru a-și menține statutul social.
„Strângea banii ca să își ia un iaht de 40 și ceva de metri și întreabă care e diferența? Păi, cu un metru mai lat știi că e. Iahturile astea, cu cât sunt mai late, cu atât vin mai scumpe. Mă rog, așa da. Și am văzut că el muncea, într-adevăr, de dimineața până seara. Bă, dacă ai strâns 1.000.000.000 dolari, de ce mai vrei încă unu, e o întrebare, da, da, aflați că un iaht lung de 100m costă 1 miliard și te faci de râs dacă n-ai unu de 120m și îți mai trebuie 1 miliard și dai din colț în colț și toată lumea râde de tine.”, explică acesta.
„Politicienii români au reușit să rămână în umbră”
În edițiile trecute, Dan Diaconescu spunea că susținerea lui Iohannis este o mișcare sinucigașă. Diaconescu susține că politicienii români care au condus țara în ultimele decenii nu apar în clasamentele celor mai bogați oameni, deși sunt cei care au avut cel mai mare control asupra resurselor țării.
„Bogații adevărați ăștia care au condus România de 30 și ceva de ani încoace. În niciun top 300, Capital sau Forbes, nu, nu sunt prinși politicienii români care au condus România, nu știu de ce nu apar. Adică au zburat așa pe sub radar.”, afirmă Dan Diaconescu.
Breaking
Victor Ponta a intrat în SCENARIUL „Mircea Geoană”

Premierul Marcel Ciolacu, a comentat la Antena 3 CNN situația creată de candidatura prezidențială a lui Victor Ponta, care a fost exclus din partid tocmai din acest motiv. Declarațiile sale vin în contextul în care presa a relatat speculațiile că unii aleși locali PSD ar fi înclinați să-l susțină pe Ponta în locul candidatului coaliției de guvernare, Crin Antonescu.
De asemenea, există estimări că fostul premier și lider PSD ar putea fragmenta electoratul social-democrat.
„Victor Ponta a intrat în scenariul Mircea Geoană. Aduceți-vă aminte: Mircea Geoană își anunță în iunie (candidatura) și anunță pe urmă în septembrie (că va candida), pleacă de la NATO… Până când a intervenit votul util, pentru că românul știe foarte bine să cântărească. A intervenit votul util și domnul Mircea Geoană a terminat parcă cu 5%. Deci, acel același lucru se va întâmpla și cu Victor. Punct”, a spus Ciolacu.
Ciolacu a adăugat că nu regretă că l-a adus pe Victor Ponta în partid.
„Eu nu regret că l-am adus pe Victor Ponta în partid. Cred că a fost a fost una dintre cele mai grele zile ale mele ca și președinte al partidului, când l-am propus la excludere, fiindcă eu n-am exclus pe nimeni. Am vrut să aduc în interiorul partidului toți oamenii care au adus o plus valoare, atât României, cât și partidul. Decizia lui Victor Ponta, de a fi în continuare un lup singuratic, îl privește și va trebui să și-o asume și de această dată (…)
Liderul informal al acestei coaliții este Crin Antonescu. Cu alte cuvinte, această coaliție e unită pentru actul de guvernare, pentru a aduce stabilitate în România într-un context complicat și de a duce la Cotroceni un candidat unic, lăsând toate orgoliile la o parte (…)
Crin Antonescu este candidat unic, singurul candidat. N-am avut nicio discuție cu domnul Bolojan, de schimbare a candidatului sau schimbare a acordului, nici cu domnul Kelemen Hunor și eu cred cu toată tăria că cea mai potrivită persoană pentru a fi președintele României este Crin Antonescu.
De altfel, e singurul candidat care poate să-și pună un program de țară în aplicare, fiindcă nu poți să-ți pui un program de țară în aplicare dacă nu ai și o coaliție de guvernare. Cât timp sunt președintele Partidului Social Democrat, nu o să fac niciodată o coaliție cu AUR pentru a crea o altă majoritate în parlament… În rest, aritmetic, există o singură majoritate: cea creată în acest moment”, a spus Ciolacu.
Breaking
Silviu Predoiu despre Ponta

Silviu Predoiu, fost director al Operațiunilor Serviciului de Informații Externe (SIE), și-a caracterizat pe scurt o parte din contracandidați, în emisiunea „Ai Aflat! cu Ionuț Cristache” de miercuri, 26 martie, transmisă live pe Gândul.
Referindu-se la Victor Ponta, el a făcut un compendiu al carierei sale politice și de consultant.
„Domnul Ponta Eu nu știu cine e domnul Ponta… Haideți să vă spun de ce domnul Ponta a fost președintele PSD. Da, domnul Ponta și-a dat demisia și a înființat un partid. Domnul Ponta, ca șef al partidului Pro România, a făcut o alianță cu primarul de la sectorul trei, Negoiță: București 20 Nimeni n-a știut, n-a consultat pe nimeni. După două luni a fuzionat, dumnealui a luat deciziile, eu am votat împotrivă, că eram acolo. A fuzionat cu domnul Tăriceanu, lumea uită. Deci domnul Ponta a fost PSD, a fost PRO România, a fost București. 20-20 a fost fuziunea cu Tăriceanu, cu ALDE, după aia a anulat fuziunea, după aceea a spus că va crește Pro România, după aceea s-a întors domnul Ponta a luat cetățenie sârbă, fiind premierul României. Domnul Ponta a fost consilierul lui Erdogan pe probleme europene, dar are o problemă cu Europa”, a rezumat Silviu Predoiu parcursul lui Ponta.
„Deci, deci eu nu știu cine e domnul Ponta astăzi și mai ales nu știu cine va fi mâine. Dacă e președinte, te poți aștepta la orice, pentru că nu știi încotro se se îndreaptă dumnealui, pentru că are aceste ori pentru domnul Ponta, domnul Ciolacu, dumnealui a spus este cel mai bun președinte al PSD-ului, mai bun și decât mine. Astăzi e de altă părere în ceea ce îl privește pe domnul Ciolacu”, a adăugat fostul șef SIE.
Breaking
„A lipsit 10 ani din viața politică. Ce țin minte este că a renunțat foarte ușor la LUPTĂ”

Silviu Predoiu, fost director al Operațiunilor Serviciului de Informații Externe (SIE), și-a caracterizat pe scurt o parte din contracandidați, în emisiunea „Ai Aflat! cu Ionuț Cristache” de miercuri, 26 martie, transmisă live pe Gândul.
„Mi-e foarte greu să vorbesc despre domnul Crin Antonescu, pentru că l-am întâlnit o singură dată, direct, în sensul așa cum sunt cu dumneavoastră, la o discuție în ultima zi de când era președinte al PNL-ului, deci în urmă cu niște ani buni, în 2014, și dumnealui a lipsit 10 ani din viața politică.
Nu, nu știu cine este, ce. Ce țin eu minte despre dumnealui este că a renunțat foarte ușor la luptă. Atunci a renunțat și și-a dat demisia și din Parlament, și din fruntea partidului. Până la urmă, prin modul lejer în care a renunțat, a deschis calea unui Iohannis, iar Iohannis, la rândul lui, a deschis calea unui val de derogări, de neaveniți în politică”, a afirmat Silviu Predoiu, care a admis că Antonescu „în mod indiscutabil e un om inteligent”.
-
Comunicateacum 2 zile
Echipa Binelui în acțiune!
-
Actualitateacum 3 zile
O tânără din Ungaria, funcţionar guvernamental, a rămas fără ambele mâini: o grenadă a explodat în timpul unui exerciţiu militar
-
Actualitateacum 2 zile
Daca aveti nevoie de o masina serviciul de rent a car Otopeni poate fi solutia ideala
-
Actualitateacum 2 zile
Un japonez care a stat 46 de ani pe culoarul morții a devenit milionar după ce a fost declarat nevinovat
-
Actualitateacum 2 zile
25 martie, ziua când s-a născut poeta Ana Blandiana
-
Actualitateacum 2 zile
ALPINIST CLUJ – PROFESIONALISM SI SIGURANTA IN ALPINISMUL UTILITAR
-
Actualitateacum 3 zile
Valoarea ecotichetului „Rabla” va crește, anunță ministrul Mediului. Cum se va deconta voucherul în 2025
-
Actualitateacum 2 zile
Chiriile apartamentelor au început să scadă. Orașul în care o garsonieră se închiriază cu 213 euro