Breaking
Mihai Trăistariu, dezvăluiri din culisele show-urilor de supraviețuire. ”Să avem DRACI, să ne certăm, ca să crească ratingul”

Mihai Trăistariu, în vârstă de 47 de ani, a făcut dezvăluiri din culisele show-urilor de televiziune. ”Să fim nervoși, să avem draci, să ne certăm, ca să crească ratingul”, a spus acesta.
Mihai Trăistariu a cunoscut succesul în urmă cu ani, când făcea parte din trupa Valahia, una dintre cele mai de succes formații de pe scena artistică din România de la sfârșitul anilor ’90. Trupa Valahia a fost înființată în vara anului 1998, fiind formată din trei membri: Dorin Topală, Costi Ioniță și Laura, aceasta din urmă părăsind relativ repede formația, pentru a se dedica muzicii de operă. Ulterior a fost cooptat Mihai Trăistariu, câștigător la secțiunea interpretare a Festivalului de la Mamaia. În luna mai 1999, apare primul album al trupei, intitulat “Valahia”. Deși cu mare succes la public, trupa Valahia s-a destrămat după câțiva ani, iar ulterior Mihai Trăistariu a urmat cariera solo.
A reprezentat cu succes România la Eurovision. În 2006, Mihai Trăistariu a reprezentat România la concursul muzical internațional Eurovision și a reușit să se claseze pe locul patru în clasamentul final cu piesa ”Tornero”. În ceea ce privește viața sentimentală, Mihai Trăistariu nu este căsătorit.
Mihai Trăistariu a făcut dezvăluiri despre show-urile de televiziune pentru click.ro. Artistul a participat la emisiunea ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”, ediția din 2015.
Mihai Trăistariu, dezvăluiri din culisele show-urilor de supraviețuire. ”Sunt plătite, într-adevăr, bine pentru că te și chinuie. Accepți chinul pentru bani”
„Am slăbit 6 kilograme în 10 zile (n.r. când a participat la show-ul respectiv), pentru că nu-ți dau mai nimic de mâncare, tocmai ca să te epuizeze fizic și psihic, nu ne-au dat zahăr, am avut o lingură de orez și o lingură de fasole, pe zi, de persoană, tocmai ca să ne sleiască de puteri, să fim nervoși, să avem draci, să ne certăm, ca să crească ratingul. Deci, am slăbit mult. (…) Parcă n-aș mai merge în concurs, la astfel de show-uri, decât dacă sunt cu cântat, gen „Te cunosc de undeva” (Antena 1) sau „Masked Singer” (PRO TV). La cele cu probe de mâncat gândaci, de băgat sub apă, de suit în copaci, de leșinat, de alergat, parcă nu m-aș mai băga, am văzut cum funcționează”, a detaliat Mihai Trăistariu.
”Sunt plătite, într-adevăr, bine pentru că te și chinuie. Accepți chinul pentru bani. Vedetele de calibru iau și câteva 10-20.0000 de euro, fiecare, depinde cum își negociază. Dacă ești artist începător, te duci pe mai puțin. E bun show-ul pentru toată lumea. Dar, atenție, dacă ești vedetă mare, publicul te punctează mai bine sau mai puțin, dacă îți vede caracterul urât. Iar dacă ești începător, participarea îți crește cota, apoi îți faci loc în showbiz”, a mai spus artistul.
Breaking
Nicolas Radu, fostul bodyguard al Reginei Elisabeta a II-a, REȚINUT de Poliție, după ce a amenințat cu arma un tânăr într-un restaurant din Sectorul 1

Polițiștii Secției 2 l-au reținut în seara de 25 martie pe Nicolas Radu, fostul bodyguard al Reginei Elisabeta a II-a, sub acuzațiile de tulburare a liniștii publice și utilizarea fără drept a unei arme de foc. Autoritățile au fost sesizate, după ce bărbatul a amenințat un tânăr de 25 de ani pe o terasă a unui restaurant din Sectorul 1 al Capitalei.
„La data de 25 martie 2025, poliţiştii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 2 Poliție au reținut un bărbat, în vârstă de 38 de ani, față de care sunt efectuate cercetări într-un dosar penal privind săvârşirea infracțiunilor de uzul de armă fără drept și tulburarea ordinii și liniștii publice.
În fapt, la data menționată, Secția 2 Poliție a fost sesizată, prin sistem 112, cu privire la faptul că, o persoană amenință cu arma un client aflat pe terasa unui restaurant, din Sectorul 1.
Polițiștii care s-au deplasat cu operativitate la fața locului au constatat că aspectele sesizate se confirmă, la adresă fiind identificat un bărbat, în vârstă de 38 de ani, bănuit de comiterea faptei.
În urma unui control corporal efectuat asupra acestuia, într-un rucsac, a fost găsită o cutie, în interiorul căreia se afla un pistol, împreună cu un blocator și un încărcător gol.
De asemenea, din verificările efectuate, s-a stabilit că bărbatul deține arma în mod legal, având permis de port armă.
Cel în cauză a fost condus la audieri, iar în urma investigațiilor efectuate, s-a stabilit că, pe fondul unui conflict spontan, acesta l-ar fi amenințat cu arma, pe un tânăr, în vârstă de 25 de ani, tulburând, astfel, ordinea și liniștea publică și creând o stare de temere persoanelor aflate în restaurant. De asemenea, la momentul respectiv, arma nu deținea muniție.
În baza probatoriului administrat, bănuitul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților cu propunere legală.
Cercetările sunt continuate de către Secția 2 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de uzul de armă fără drept și tulburarea ordinii și liniștii publice.”
În 2016, Nicolas Radu lucra în calitate de consultant de securitate pentru evenimente speciale in cadrul unei agentii de securitate care se ocupa de siguranta si escorta mai multor vedete internationale. Acesta a vorbit de momentul în care a întâlnit-o pe Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii.
Breaking
„Suntem obligați să regândim paradigma de securitate”

Într-o ediție transmisă live de Gândul, prof. univ. dr. Dan Dungaciu, sociolog, a declarat că România se confruntă cu o provocare majoră de securitate în contextul războiului din Ucraina, iar viitoarea strategie de apărare a țării devine un subiect esențial al campaniei prezidențiale. Urmăriți aici, integral, emisiunea lui Marius Tucă.
Dan Dungaciu a subliniat faptul că România a fost obișnuită să își construiască strategia de apărare pe anumite principii, însă războiul din Ucraina impune o reevaluare rapidă a întregii politici de securitate. Dan Dungaciu atrage atenția asupra riscurilor cu care se confruntă țara și a modului în care autoritățile trebuie să răspundă acestor provocări.
„Nu-i normal în buza unui război, tu să fii pus încă o dată pe panoul de onoare la așa nu. Deci e o problemă de securitate gravisimă. Eu chiar mă întreb care e soluția pentru o țară ca România să își asigure securitatea.”
Strategia națională de apărare, un document crucial
În acest context, strategia de apărare a țării, care trebuie prezentată de președinte în fața Parlamentului, va fi un document esențial pentru viitorul României. Dungaciu se întreabă ce măsuri concrete vor fi incluse și subliniază că termenul de șase luni pentru prezentarea acesteia este unul critic.
„Noi am fost obișnuiți să gândim paradigma de securitate într-un anumit mod și brusc suntem obligați să regândim această paradigmă de securitate. Sunt foarte curios ce va scrie în viitoarea strategie de apărare a țării, care e un document fundamental pentru statul român și care este obligația președintelui. În șase luni trebuie să o prezinte în fața Parlamentului.”
Alegerile prezidențiale, axate pe securitate și politică externă
Pentru prima dată în ultimii 30 de ani, alegerile prezidențiale din România sunt centrate pe atribuțiile reale ale președintelui – securitatea națională și politica externă. Dungaciu consideră că fiecare candidat trebuie să își prezinte clar viziunea asupra acestor teme și să fie chestionat în mod direct de presă.
„Eu cred că acesta trebuie să fie cel mai important subiect în campania prezidențială. Pentru prima dată în ultimii 30 de ani, campania prezidențială trebuie să fie despre atribuțiile președintelui. (…) Ziariștii trebuie să-i întrebe, domnule, care este viziunea dumitale ca președinte în problemele de securitate?”
Breaking
Avem deja 6 echipe naționale de fotbal calificate la Mondialul din 2026! Ultima e listă, Iranul.

Iranul a obținut biletele la Cupa Mondială de fotbal din 2026, după ce a terminat la egalitate cu formaţia Uzbekistanului, 2-2, marţi, la Teheran, în preliminariile zonei Asia.
Naționala asiatică este a 6-a reprezentativă care reușește prezența la Mondialul din 2026, după SUA, Mexic și Canada (țările gazdă), Japonia și Noua Zeelandă.
Avem deja 6 echipe naționale de fotbal calificate la Mondialul din 2026! Ultima e listă, Iranul. Care e programul României
Iranul avea nevoie de un singur punct pentru a se alătura Japoniei la turneul final din Statele Unite, Mexic şi Canada, reuşind acest lucru prin dubla lui Mehdi Taremi.
Atacantul lui Inter Milano a egalat de fiecare dată (52, 83) după ce uzbecii au condus pe Stadionul Azadi, în Grupa A, prin Hojimat Erkinov (16) şi Abosbek Faizulaev (53).
De asemenea, Argentina a reușit să se califice la turneul final după 4-1 cu Brazilia, în preliminariile pentru America de Sud. Este a 7-a reprezentativă prezentă la turneul final.
Ediția din 2026 a Cupei Mondiale va fi găzduită de trei țări: Statele Unite ale Americii, Mexic și Canada.
Din Europa se califică direct câștigătoarele celor 12 grupe preliminare, în timp ce echipele de pe locurile 2 împreună cu cele mai bune 4 câștigătoare de grupe din Liga Națiunilor vor fi împărțite prin tragere la sorți și vor disputa două jocuri de baraj (semifinală și finală) pentru a se stabili ultimele 4 naționale europene calificate.
Care este programul României în preliminariile CM 2026
- Vineri, 21 martie: Cipru – San Marino 2-0, ROMÂNIA– Bosnia și Herțegovina 0-1
- Luni, 24 martie: Bosnia și Herțegovina – Cipru 2-1, San Marino – ROMÂNIA 1-5
- Sâmbătă, 7 iunie: Bosnia și Herțegovina – San Marino (16:00), Austria – ROMÂNIA (21:45)
- Marți, 10 iunie: ROMÂNIA– Cipru, San Marino – Austria (21:45)
- Sâmbătă, 6 septembrie: Austria – Cipru, San Marino – Bosnia și Herțegovina (21:45)
- Marți, 9 septembrie: Bosnia și Herțegovina – Austria, Cipru – ROMÂNIA (21:45)
- Joi, 9 octombrie: Austria – San Marino, Cipru – Bosnia și Herțegovina (21:45)
- Duminică, 12 octombrie: San Marino – Cipru (16:00), ROMÂNIA– Austria (21:45)
- Sâmbătă, 15 noiembrie: Cipru – Austria (19:00), Bosnia și Herțegovina – ROMÂNIA (21:45)
- Marți, 18 noiembrie: Austria – Bosnia și Herțegovina, ROMÂNIA– San Marino (21:45)
Foto: Facebook / Federacion Argentina de Futbol
-
Comunicateacum o zi
Echipa Binelui în acțiune!
-
Actualitateacum 2 zile
Cele 8 secunde care-ți pot schimba viața. Remediul natural care te eliberează de tensiune și neliniște
-
Actualitateacum 3 zile
2,3 milioane de carduri bancare, expuse pe dark web. Cum operează hackerii și cum vă puteți păstra banii
-
Actualitateacum 3 zile
Reportaj BBC în satul care l-a votat pe Călin Georgescu, iar oamenii sunt supărați pe clasa politică: „Ne-au păcălit. Ne-au promis mai mulți bani”
-
Actualitateacum 2 zile
O tânără din Ungaria, funcţionar guvernamental, a rămas fără ambele mâini: o grenadă a explodat în timpul unui exerciţiu militar
-
Actualitateacum 2 zile
25 martie, ziua când s-a născut poeta Ana Blandiana
-
Actualitateacum o zi
Daca aveti nevoie de o masina serviciul de rent a car Otopeni poate fi solutia ideala
-
Actualitateacum o zi
Un japonez care a stat 46 de ani pe culoarul morții a devenit milionar după ce a fost declarat nevinovat