Care sunt cele mai eficiente metode de vanzare a unui imobil

0
1203
Yellow hous and summer garden.

Piata imobiliara este una inepuizabila, pentru ca romanii isi doresc locuinte mai spatioase, mai noi, mai moderne sau din contra, mai bine compartimentate. Atat locuintele din blocurile comuniste, cat si cele din cartierele rezidentiale sunt atractive din cauza creditelor usor oferite de institutiile bancare.

 

Cei care doresc sa faca tranzactii cu locuinte, verifica in primul rand ofertele agentiilor imobiliare. Aici pot fi gasite o varietate mare de locuinte, insa multi dintre romani doresc sa vanda sau sa achizitioneze locuinte fara a plati comisioanele, destul de generoase, agentiilor imobiliare. Acestia din urma cauta cele mai noi informatii pe siteurile de anunturi gratuite.

 

Portalurile de anunturi gratuite au deveni de cativa ani, cele mai importante surse pentru cei ce doresc sa vanda sau sa cumpere imobile, locuinte sau terenuri agricole. Un astfel de site este si prind.ro. In paginile acestuia pot fi plasate anunturi imobiliare, variate. Avantajele accesarii portalului prind.ro sunt numeroase atat pentru vanzator cat si pentru cel care doreste sa achizitoneze o locuinta.

 

Fata de portalurile foarte mari si foarte cunoscute, anunturile sunt mai usor de vazut fara costuri suplimentare. In cazul site-urilor de anunturi cu reputatie, sunt mai vizibile doar postarile platite, pe cand cele gratuite sunt rapid duse catre fundul paginii, deci impactul este foarte scazut.

 

Chiar daca nu este vizitat de sute de mii de oameni, portalul prind.ro are utilizatori direct interesati, deci sansa ca tranzactia sa fie realizata este mai mare decat in cazul celorlalte site-uri.

 

Portalul vine cu aplicatie mobila disponibila in magazinul Google Play, fapt ce usureaza navigarea de pe dispopzitivele mobile. Un avantaj cu care vine aplicatia de anunturi gratuite  consta in faptul ca mesajele de notificare sunt transmise instantaneu catre persoana interesata, deci tranzactiile se pot incheia mult mai usor, mult mai rapid si mult mai confortabil pentru toate partile implicate.

 

Aplicatia mobila este usor de instalat pe toate dispozitivele mobile cu sistem de operare Android, usor de accesat si usor de utilizat. Aceasta permite urcarea anunturilor imobiliare gratuite in doar cateva secunde. De asemenea, permite gestionarea eficienta a listarilor realizate.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here